Συγκροτήθηκε το ΔΣ της νέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Καύσης
Σε θετικό κλίμα διεξήχθησαν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ της νέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Καύσης (ΠΟΕΤΕΚ).
Πρόεδρος αναδείχτηκε ο Δημήτρης Μπόμπος, μέλος της Εστίας από την Αθήνα , α.αντιπρόεδρος ο Κώστας Σπανουδάκης, μέλος του Προμηθέα από τη Θεσσαλονίκη, β.αντιπρόεδρος ο Γιώργος Καλύβας, μέλος του Ηφαίστου από την Αθήνα,γ.γραμματέας ο Νίκος Χάιδος,μέλος του Ηφαίστου από την Αθήνα, ταμίας ο Δήμος Μπούλγκουρας, μέλος της Εστίας από την Αθήνα, βοηθός γ.γραμματέα ο Τέλης Σέρτσος, μέλος της Εστίας από την Αθήνα και τακτικά μέλη ο Νίκος Πλάτσας, μέλος Θέρμανσης από τη Λάρισα, ο Μιχάλης Χατζημιχαηλίδης, μέλος του Προμηθέα από τη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Ρήγας, μέλος της Χαλκίδας, από τη Χαλκίδα.
Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν ο Γιώργος Κοτσάνπαπας, μέλος Σερρών, από τις Σέρρες, ο Δημήτρης Φάφας, μέλος της Φλόγας από τα Ιωάννινα, ο Δημήτρης Κεσόγλου, μέλος του Προμηθέα από τη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Νικολόπουλος, μέλος του Προμηθέα από τη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης Τσίνης, μέλος της Φλόγας από τα Ιωάννινα.
Οι είκοσι υποψήφιοι για το ΔΣ κατέβηκαν με ενιαίο ψηφοδέλτιο, προερχόμενοι από τις δύο ενώσεις της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, των Ιωαννίνων, των Σερρών και της Χαλκίδας.
Οι εκλογές έγιναν στα γραφεία της Εστίας στην Αθήνα από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Στην διαδικασία προσήλθαν 35 εκλεγμένοι εκπρόσωποι των 7 ενώσεων, οι οποίοι ψήφισαν για την ανάδειξη του ΔΣ.
Στη συνέχεια και πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, προηγήθηκε γενική συνέλευση των επτά ενώσεων, στην οποία διαφάνηκε η πρόθεσή τους να δουλέψουν ομαδικά για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.
Στην νεοσυσταθείσα ομοσπονδία αναμένεται σύντομα να προσχωρήσουν οι ενώσεις της Καβάλας και της Πάτρας. Καλή αρχή!