«Συσφίγγουν» τις σχέσεις τους η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας και ο Συνδέσμος Υδραυλικών Τρικάλων

Μια ανάσα πριν από το νέο έτος πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων, σε κεντρικό μαγαζί της Καλαμπάκας.


Στο δείπνο εργασίας που πραγματοποιήθηκε ο πρόεδρος της τράπεζας κ. Τάσος Λάππας και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Σωτήρης Πλησιώτης συμφώνησαν με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων Νίκο Βαλομάνδρα να παρέχουν σε όλους τους Θεσσαλούς και κατ΄επέκταση και στους Τρικαλινούς πολίτες χαμηλότοκα δάνεια προκειμένου να εγκαταστήσουν στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους φυσικό αέριο, εφόσον βέβαια υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με τον αγωγό φυσικού αερίου.

Αυτή η απόφαση προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες απασχόλησης στον κλάδο των επαγγελματιών υδραυλικών του νομού, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να αποκτήσουν οικονομικότερη θέρμανση με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης.

Παράλληλα συμφώνησαν την παροχή επαγγελματικού δανείου στα μέλη του συνδέσμου υδραυλικών Τρικάλων που ενδιαφέρονται να αντικαταστήσουν τα επαγγελματικά τους οχήματα και εργαλεία, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων στους καταναλωτές και να είναι πιο ανταγωνιστικοί.