Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΘέρμανσηCaloria – Riello: 60 χρόνια στην κορυφή του κλάδου της θέρμανσης

Caloria – Riello: 60 χρόνια στην κορυφή του κλάδου της θέρμανσης

Σε όλο τον κόσμο, η Riello Group θέτει τα πρότυπα και οδηγεί τις εξελίξεις στα σύγχρονα συστήματα καύσης, µε έμφαση στην αξιοπιστία, στην υψηλή απόδοση και στο σεβασμό στο περιβάλλον.

(Εταιρική παρουσίαση στο τεύχος Οκτωβρίου 2021)

Tα τελευταία χρόνια η Caloria – Riello έχει παρουσιάσει προϊόντα που είναι πραγματικά μπροστά από την εποχή τους, όπως είναι η νέα γενιά hydrogen ready 20% λεβήτων αερίου, η οποία δημιουργήθηκε για να συνεισφέρει στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και ετοιμάζεται να λανσαριστεί και στην Ελλάδα.

Η Caloria ABEE, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Riello εδώ και 60 χρόνια, όχι μόνο φέρνει την πολύ εξελιγμένη τεχνολογικά σειρά προϊόντων του ιταλικού ομίλου, αλλά επιπλέον διαθέτει γνώση και πολύχρονη εμπειρία και προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση με μηχανήματα και ανταλλακτικά μέσα σε 24 ώρες, χάρη στα μεγάλα αποθέματα που διαθέτει.

Η Caloria ιδρύθηκε το 1960 από τους μηχανολόγους κ. Ευθύμιο Αναγνωστόπουλο και Ιωάννη Παπαδημητρίου, οι οποίοι ανέλαβαν την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων θέρμανσης του ιταλικού οίκου Riello, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου παγκοσμίως.

Ο ιταλικός όμιλος Riello

Ο οίκος Riello, μια εταιρεία που έγινε γνωστή διεθνώς για την επένδυσή της στην έρευνα, στην υψηλή τεχνολογία, στην αξιοπιστία και στην ποιότητα των προϊόντων της, δίνει έμφαση στη σωστή διαχείριση των ρύπων προς το περιβάλλον και στην οικονομία καυσίμων. Με έδρα το Legnago στην Ιταλία, κατασκευάζει συστήματα θέρμανσης υψηλής ποιότητας για πάνω από 85 έτη. Οι νέες εγκαταστάσεις της είναι εξοπλισμένες µε τα πλέον καινοτόμα συστήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο.

Η Riello Group διατηρεί στο Angiari της Ιταλίας «Ερευνητικό Κέντρο Καύσης», μία από τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ευρώπη στον τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης καυστήρων. Σήμερα, για να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των πελατών του, ο όμιλος Riello εκπροσωπείται από ένα τεράστιο δίκτυο εταιρειών ειδικευμένων στο χώρο τη θέρμανσης.

Τα μεγάλα έργα της Caloria

H Caloria, με περισσότερα από 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά και με έναν πολύ μεγάλο αριθμό σημαντικών έργων, είναι σήμερα η μακροβιότερη εταιρεία στο χώρο της θέρμανσης και ο leader της αγοράς στο χώρο των καυστήρων. Την υπογραφή της φέρουν τα συστήματα θέρμανσης σε μερικά από τα γνωστότερα κτίρια της χώρας, όπως είναι η Βουλή, το Ζάππειο Μέγαρο, η Ακαδημία Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής, το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το μέγαρο του ΟΤΕ, ο Πύργος Αθηνών και το Καυτατζόγλειο γήπεδο.

Επίσης, η Caloria έχει αναλάβει τις εγκαταστάσεις σε μεγάλες βιομηχανίες όπως είναι οι «Ήπειρος», «Όλυμπος», «Μίσκο» κ.ά., καθώς και στα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας (στα νοσοκομεία «Γεννηματάς», «Ευαγγελισμός», «Παπαγεωργίου», «Ιπποκράτειο» και «ΑΧΕΠΑ»), σε πολλά νοσοκομεία στην υπόλοιπη Ελλάδα (π.χ. στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης), στο 70% των κρατικών σχολείων (γυμνασίων και λυκείων) και πρόσφατα στο Στρατόπεδο Παπάγου.

«Πράσινη» πολιτική

Η Caloria είναι μια εταιρεία με σταθερό προσανατολισμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, η οποία με την πολύχρονη παρουσία της στην αγορά έχει αποδείξει το πολύ υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει σε πελάτες και συνεργάτες, με εξαιρετικούς χρόνους ανταπόκρισης στα καθημερινά αιτήματα που δέχεται από όλη την Ελλάδα.

Οι τεχνικές γνώσεις και οι δεξιότητες που αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει μια πολύτιμη πλατφόρμα ενημέρωσης, μέσω της υπηρεσίας τεχνικής υποστήριξης και των συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της.

Με την κλιματική αλλαγή να έχει αλλάξει ήδη τα δεδομένα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, η άμεση εύρεση εναλλακτικών καυσίμων που να παράγονται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα. Το «πράσινο» υδρογόνο φαίνεται πως μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό υποκατάστατο για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, υποκατάστατο το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που πρέπει να πετύχει η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Νέα γενιά λεβήτων αερίου

Η Riello, η οποία πάντα προηγείται στις τεχνολογικές εξελίξεις, δημιούργησε τη νέα γενιά hydrogen ready 20% λεβήτων αερίου που δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να είναι από τώρα μέρος των σημαντικών εξελίξεων που μακροπρόθεσμα θα έρθουν για να δώσουν μια ανάσα στον πλανήτη μας. Οι νέοι αυτοί λέβητες παρουσιάζονται και στην Ελλάδα από την Caloria.

Παράλληλα, η εταιρεία διαθέτει δύο ιδιόκτητες πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, στις οποίες πολύ συχνά διεξάγονται εκπαιδευτικά σεμινάρια που έχουν αποδειχθεί πολύ σημαντικά για τους τεχνικούς που συμμετέχουν σ’ αυτά.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια και για τους νέους hydrogen ready 20% λέβητες αερίου Start.

Η Caloria είναι πιστοποιημένη από το 2001 σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001/2008, το οποίο εξασφαλίζει τον έλεγχο και την τήρηση των διαδικασιών σε όλες τις φάσεις της εμπορικής και της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

(Παρουσίαση στο έντυπο τεύχος Οκτωβρίου)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ