Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΧρηστικάEπικαιροτηταIDATOR: Συνεργασία με την εταιρεία λύσεων παραγωγής νερού Osoley

IDATOR: Συνεργασία με την εταιρεία λύσεων παραγωγής νερού Osoley

Η Idator ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την καινοτόμο εταιρεία λύσεων παραγωγής νερού Osoley, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους λύσεων γύρω από το νερό και το περιβάλλον.

Η Osoley έχει αναπτύξει συστήματα παραγωγής νερού από την ατμόσφαιρα, τα οποία παρέχουν καθαρό και ασφαλές πόσιμο νερό οπουδήποτε.

Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της Osoley καλύπτει διαφορετικές ανάγκες σε πόσιμο νερό, από αυτές ενός τυπικού νοικοκυριού έως αυτές μεγάλων εγκαταστάσεων, όπως είναι γραφεία και ξενοδοχεία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Idator κ. Γιώργος Ευστρατιάδης δήλωσε για την επίτευξη της συμφωνίας τα εξής: «Μοιραζόμαστε κοινές αξίες για την προστασία του νερού και του περιβάλλοντος. Πρόκειται για ακόμα μια ενέργεια που αναδεικνύει το όραμά μας να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά τις πλέον καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις για βιώσιμη ανάπτυξη».

Επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος της Osoley κ. Ζουλιάν Καβανά δήλωσε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον κορυφαίο πάροχο λύσεων γύρω από το νερό στην ελληνική αγορά».

Η συνεργασία της Idator με την Osoley επισφραγίστηκε στην Climatherm Energy 2024, παρουσία του επικεφαλής πωλήσεων και ανάπτυξης της Osoley κ. Τζέρεμι Καβανά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ