Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΚλιματισμόςLG ELECTRONICS: Κλιματισμός με συμπιεστή DUAL Inverter για ακραίες καιρικές συνθήκες

LG ELECTRONICS: Κλιματισμός με συμπιεστή DUAL Inverter για ακραίες καιρικές συνθήκες

Το φθινόπωρο είναι μια ιδανική εποχή για την αλλαγή κλιματιστικού και η  LG Electronics διαθέτει μία ευρεία γκάμα κλιματιστικών που καλύπτουν τις ανάγκες του χρήστη και φροντίζουν το περιβάλλον, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Τα κλιματιστικά LGArtcoolΤΜ, αποτελούν μία κομψή επιλογή που ανανεώνει και ομορφαίνει τον χώρο, χάρη στο κατοπτρικό γυαλί που διαθέτει. Επίσης, τα κλιματιστικά LG ArtcoolΤΜ  , προσφέρουν γρήγορη και δυνατή ψύξη και θέρμανση, χάρη στον συμπιεστή DUAL Inverter, ώστε ο χρήστης να νιώθει άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Μέσω της εφαρμογής LG ThinQ, ο καταναλωτής μπορεί να συνδέεται από το smartphone ή το tablet του μέσω Wi-Fi και να έχει άμεσα τον έλεγχο του κλιματιστικού του. Μέσω της εφαρμογής, ρυθμίζει εύκολα την ταχύτητα του ανεμιστήρα, παρακολουθεί την κατανάλωση ενέργειας, την καθημερινή συντήρηση του κλιματιστικού και προσαρμόζει τα επίπεδα της ενέργειας που καταναλώνει.

Για τη βέλτιστη απόδοση του κλιματιστικού είναι σημαντικό να καθαρίζεται τακτικά το φίλτρο της μονάδας. Τα κλιματιστικά LG διαθέτουν λειτουργία αυτόματου καθαρισμού που στεγνώνει αυτόματα το εσωτερικό τους όταν απενεργοποιούνται, ενώ  διαθέτουν και αντιαλλεργικό φίλτρο που αφαιρεί τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως τα ακάρεα σκόνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ