Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΧρηστικάEπικαιροτηταMCE - Mostra Convegno Expocomfort 2024: Οι τελευταίες τάσεις στους τομείς HVAC+R,...

MCE – Mostra Convegno Expocomfort 2024: Οι τελευταίες τάσεις στους τομείς HVAC+R, ΑΠΕ και ενεργειακής απόδοσης 

Για τον Μάρτιο του 2024 ανανεώνεται το μεγάλο ραντεβού των εταιρειών HVAC+R και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με νέους πελάτες, στο πλαίσιο της κορυφαίας έκθεσης Mostra Convegno Expocomfort (MCE) στο εκθεσιακό κέντρο Rho – Fiera Milano, στη Λομβαρδία της Ιταλίας που πραγματοποιείται από τις 12 έως και τις 15 Μαρτίου του επόμενου έτους.

Η MCE είναι μια παγκόσμια επιχειρηματική πλατφόρμα που επιτρέπει στις εταιρείες να συναντώνται και να δικτυώνονται με νέους πελάτες στις βιομηχανίες HVAC+R (Ηeating, Ventilation, Air conditioning and Refrigeration) και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και σε όσους ασχολούνται με οικιακά και εμπορικά συστήματα άνεσης και βιομηχανικά συστήματα άνεσης.

Η συμμετοχή στην MCE θα παρέχει την ευκαιρία σε όσους δώσουν το «παρών» να προσεγγίσουν ένα παγκόσμιο κοινό φορέων και να παρουσιάσουν τις πιο καινοτόμες λύσεις τους. Πρόκειται για μια εκδήλωση – συνώνυμο με την εξέλιξη της καινοτομίας, όπου παρουσιάζονται οι τελευταίες τεχνολογίες κλιματισμού και ενεργειακά αποδοτικά συστήματα, απαραίτητη για όποιον σχεδιάζει, κατασκευάζει, εγκαθιστά ή συντηρεί έξυπνα, υψηλής απόδοσης, εμπορικά κτίρια και κατοικίες.

Την έκθεση διοργανώνει η εταιρεία RX, μια από τις μεγαλύτερες διοργανώτριες διεθνών εκδηλώσεων παγκοσμίως, η οποία έχει στο ενεργητικό της πάνω από 400 events σε 22 χώρες από 43 βιομηχανικούς κλάδους.

Εγγραφές γίνονται στον επίσημο ιστότοπο της Mostra Convegno Expocomfort (https://www.mcexpocomfort.it/)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ