Σ.Α.Ε.Υ.Η.: Σε θερμό κλίμα η γενική συνέλευση των υδραυλικών του νομού Ηρακλείου

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιουνίου η γενική συνέλευση του Σωματείου Υδραυλικών Ν. Ηρακλείου. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας κατά της COVID-19, η συμμετοχή των επαγγελματιών ήταν  ικανοποιητική. Μετά την ενημέρωση για το έργο της διοίκησης, διαβάστηκε στα μέλη του σωματείου η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής. Ακολούθως, το σώμα απάλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο για το έτος 2020.

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον επιστημονικό συνεργάτη του σωματείου κ. Γρηγόριο Κοκολάκη για την ηλεκτρονική τιμολόγηση, καθώς και για κάθε σημαντικό λογιστικό θέμα που απασχολεί όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες υδραυλικούς.

Ο πρώην πρόεδρος του σωματείου κ. Μαρίνος Παραβολιάσης έκανε μια ιστορική αναδρομή για το ρόλο και το σκοπό του σωματείου.

Κλείνοντας τη γενική συνέλευση, ο πρόεδρος Δ.Σ. του σωματείου κ. Ηρακλής Δαριβιανάκης και ο γενικός γραμματέας κ. Γεώργιος Τσιμπινός τόνισαν: «Όλοι οι υδραυλικοί ενωμένοι -παρά τις απαραίτητες αποστάσεις- μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα του κλάδου και να ενισχύσουμε το σωματείο κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στην εξέλιξη.  Το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και τους συμμετασχόντες».

Ελέγξτε επίσης

ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε.: Επανεκλογή του Βασίλειου Γιωτόπουλου στην προεδρία

Την Τρίτη 14 Ιουνίου  πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της «ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε.», με …

Τα Περιοδικά μας