Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΚλιματισμόςSAMSUNG ELECTRONICS AIR CONDITIONER EUROPE B.V. Κλιματιστικό WindFree που προσφέρει θερμική άνεση...

SAMSUNG ELECTRONICS AIR CONDITIONER EUROPE B.V. Κλιματιστικό WindFree που προσφέρει θερμική άνεση στο σπίτι

«Σε αυτές τις περιόδους ακραίων θερμοκρασιών και κρίσης στο κόστος ζωής, αναφέρει η εταιρεία, υπάρχουν τρία πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν τους καταναλωτές να μετατρέψουν το σπίτι τους στη ζώνη άνεσής τους: δροσερός αέρας κατά τη διάρκεια των καυτών καλοκαιρινών, άνετη θέρμανση κατά το κρύο του χειμώνα και ένας έξυπνος τρόπος να εξοικονομήσουν ενέργεια.

»Το κλιματιστικό  Elite με ενεργειακή ετικέτα A+++ μπορεί να ζεστάνει το σπίτι με αποτελεσματικό τρόπο χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια και δωρεάν ενέργεια που διατίθεται στον αέρα έξω από το σπίτι για να εξασφαλίσει έναν άνετο ζεστό εσωτερικό χώρο. Όταν η ηλεκτρική ενέργεια παράγεται μέσω ανανεώσιμων πηγών, όπως με ηλιακά πάνελ, η θέρμανση και η ψύξη μπορούν ενδεχομένως να γίνουν ακόμα πιο βιώσιμες.

»Το WindFree Elite είναι επίσης εξοπλισμένο με αισθητήρα ανίχνευσης κίνησης, ο οποίος επιτρέπει στη μονάδα να ψύχει αποτελεσματικά το σπίτι αυτορυθμίζοντας τη δραστηριότητά της. Η θέρμανση / ψύξη λειτουργεί όταν και όπου τη χρειάζεται ο χρήστης.

»Ο αισθητήρας ανίχνευσης κίνησης αντιδρά όταν κάποιος φεύγει ή μπαίνει στο δωμάτιο, μεταβαίνοντας σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και τελικά σε κατάσταση αναμονής όταν δεν ανιχνεύει πλέον κίνηση. Μόλις ανιχνεύσει κίνηση, αρχίζει να λειτουργεί ξανά.

»Όσον αφορά το λειτουργικό κόστος (πέρα από την απόδοση ενός κλιματιστικού), ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει την κατανάλωση ενέργειας, να προσαρμόζει τις ρυθμίσεις και να δημιουργεί αυτοματισμούς για το κλιματιστικό του από απόσταση, με την εφαρμογή SmartThings, για την οποία απαιτείται σύνδεση Wi-Fi και λογαριασμός Samsung SmartThings».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ