Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΘέρμανσηSYSTEMAIR HELLAS A.E.: Μη κεντρικά συστήματα αερισμού με ανάκτηση θερμότητας

SYSTEMAIR HELLAS A.E.: Μη κεντρικά συστήματα αερισμού με ανάκτηση θερμότητας

Μονάδες αερισμού μονής ροής (push  -pull) και με παροχή αέρα 10 – 60 m3/h προτείνει η Systemair Hellas Α.Ε., για χρήση σε υφιστάμενες κατοικίες, όπου δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί σύστημα διανομής αέρα με αεραγωγούς και στόμια. Τοποθετούνται τοπικά στον τοίχο κάθε δωματίου και λειτουργούν ανά ζεύγη, έχοντας αντίθετες συγχρονισμένες ροές.

Βασικά πλεονεκτήματα είναι η βελτίωση του εσωτερικού κλίματος (IAQ), η εξοικονόμηση ενέργειας, η προστασία της δομής, η καταπολέμηση της δημιουργίας μούχλας, η αθόρυβη λειτουργία, καθώς επίσης η εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, χωρίς δίκτυο αεραγωγών.

Οι μονάδες της σειράς DMV NEX 150, ενεργειακής κλάσης Α, σύμφωνα με Ecodesign ErP 2018, είναι σχεδιασμένες για συνεχή λειτουργία. Φέρουν ανεμιστήρα με κινητήρα τεχνολογίας EC με αναστροφή, κεραμικό εναλλάκτη απόδοσης έως 82%, καθώς και φίλτρα κατακράτησης σκόνης.

Διαθέτουν εύκολο χειρισμό μέσω ασύρματου χειριστηρίου, και λειτουργίες όπως είναι ανάκτηση ψύξης (free cooling), έλεγχος υγρασίας, αντιπαγωτική προστασία και λειτουργία μόνο απαγωγής ή μόνο προσαγωγής αέρα (comfort, efficiency, boost).

Όπως επισημαίνει η Systemair Hellas Α.Ε., υπάρχει δυνατότητα συγχρονισμού έως και 10 μονάδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ