Σύστημα διαχείρισης βρόχινων υδάτων Graf  από την Caramondani Hellas

Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης βρόχινων υδάτων GRAF προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους αποστράγγισης υδάτων. Συμβάλλει στη πρόληψη των πλημμυρών ελαχιστοποιώντας  τα υδραυλικά φορτία στο αποχετευτικό σύστημα κατά τη διάρκεια καταιγίδων και παράλληλα προωθεί  την αναπλήρωση των υπόγειων υδάτων.

Το σύστημα διαχείρισης βρόχινων υδάτων GRAF μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεξαμενή για την αποθήκευση των βρόχινων νερών, για την αποστράγγισή τους στο υπέδαφος (συμβάλλοντας στην αναπλήρωση του υδροφόρου ορίζοντα), ως δεξαμενή υστέρησης πριν τα βρόχινα νερά καταλήξουν στο τελικό αποδέκτη ή σε συνδυασμό των παραπάνω.

Το σύστημα απαρτίζεται από μια μεγάλη ποικιλία υλικών ικανών να καλύψουν κάθε τεχνική απαίτηση. Οι μονάδες του συστήματος  μπορεί να είναι σχήματος τούνελ ή μπλοκ, για ελαφριά ή βαριά καταπόνηση, με δυνατότητα ή όχι επιθεώρησης και με ολοκληρωμένο σύστημα φρεατίων ελέγχου και διασύνδεσης.

 

 

Ελέγξτε επίσης

ΟΒΥΕ:  Επιστολή στο Υπουργείο Υγείας για τα κρούσματα λεγεωνέλλας σε τουριστικές περιοχές  

Η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ) πληροφορήθηκε πρόσφατα από μέλη της ότι σημειώνονται αυξημένα κρούσματα …

Τα Περιοδικά μας
Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.