Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

ΑρχικήΧρηστικάEπικαιροτηταΤακτική Γενική Συνέλευση ΟΒΥΕ: «Η Ιστορία δεν έχει τέλος Μόνο Αρχή...»

Τακτική Γενική Συνέλευση ΟΒΥΕ: «Η Ιστορία δεν έχει τέλος Μόνο Αρχή…»

Επίκαιρο και διαχρονικό ταυτόχρονα, το «σύνθημα» της ΟΒΥΕ, όπως «αποτυπώθηκε» -εκ νέου-το Σάββατο 21/10/2023, στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace,  κατά τη διάρκεια τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας και  επετειακής εκδήλωσης για τη συμπλήρωση ενός αιώνα «ζωής» του Συνδέσμου Εργολάβων Υδραυλικών Θεσσαλονίκης.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΟΒΥΕ,  ξεκίνησε με την ομιλία – εισήγηση του προέδρου, Δημήτρη Βαργιάμη (φωτο κάτω), ενώ, στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί προσκεκλημένων.

Ειδικότερα, τις εργασίες της Γ.Σ,  τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό στο σώμα, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) Γεώργιος Καββαθάς,  ο πρόεδρος της CNA Dario Costantini, (President of the Italian Confederation of Craft Trades and Small- and Medium-Sized Enterprises – Πρόεδρος της Ιταλικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνικών Επαγγελμάτων και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων-CNA), ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκη ς(ΟΒΣΘ) Ευάγγελος Βαλασίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης  Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης & Ενέργειας (ΕΝΕΕΠΙΘΕ) Βασίλης Γιωτόπουλος και ο επίτιμος αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Ιωάννης Παπαργύρης.

Οι εργασίες της 1ης ημέρας της Γ.Σ., ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση του διοικητικού απολογισμού από τον  Α’ Αντιπροέδρο της ΟΒΥΕ, Ιορδάνη Παπαδόπουλο, και άλλων θεμάτων, που αναφέρονταν στην ημερήσια διάταξη της πρόσκλησης.

Στη συνέχεια ακολούθησε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων παρουσίας στο Σ.Κ., των Ε.Β.Ε., του συνδέσμου εργολάβων υδραυλικών Θεσσαλονίκης.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, σε καλό, αλλά, και  φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, καθώς,  παρέστησαν και βραβεύτηκαν για την  εξαίρετη προσφορά τους στον κλάδο, συνάδελφοι που μετείχαν  σε  διοικητικά όργανα  του συνδέσμου εργολάβων υδραυλικών Θεσσαλονίκης.

Επιπροσθέτως, η διοίκηση της ΟΒΥΕ, απένειμε, τιμητικές πλακέτες, στον πρόεδρο του συνδέσμου εργολάβων υδραυλικών Θεσσαλονίκης, Φώτη Τσαπαδά για την επέτειο των 100 χρόνων του συνδέσμου. Στον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαθά, για την πολύχρονη προσφορά και το ισχυρό αποτύπωμά του στο χώρο των ΕΒΕ, αλλά και γενικότερα. Στον πρόεδρο της ΟΒΣΘ,  Ευάγγελο Βαλασίδη  για την προσφορά του στο Σ.Κ., των  Ε.Β.Ε. Και, στον πρόεδρο της ΕΝΕΕΠΙΘΕ, Bασίλη Γιωτόπουλο για τη σημαντική συμβολή της Ένωσης στον κλάδο.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης,  απένειμε τιμητική-αναμνηστική-πλακέτα στον  Πρόεδρο  της Ιταλικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνικών Επαγγελμάτων και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων-CNA, Dario Costantini, που τίμησε με την παρουσία του τον κλάδο.

Ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης, απένειμε τιμητική-αναμνηστική-πλακέτα στον  Πρόεδρο  της Ιταλικής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνικών Επαγγελμάτων και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων-CNA, Dario Costantini

Οι εργασίες της ΓΣ συνεχίστηκαν και την Κυριακή 22/10/2023, όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα της επικαιρότητας και του κλάδου, ενώ, ο πρόεδρος της ΟΒΥΕ, Δημήτρης Βαργιάμης,  κατά τη δευτερολογία του, μεταξύ άλλων,  επεσήμανε «την ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου συστήματος επαγγελματικού προσανατολισμού με στόχο την ανάδειξη ιδιαίτερων δεξιοτήτων, στοχευμένης  εκπαίδευσης με απώτερο σκοπό  την αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό  του εκπαιδευτικού συστήματος της  χώρας», ενώ, αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα λήψης ουσιαστικών μέτρων από την Πολιτεία για τον περιορισμό της εμφιλοχώρησης ατόμων στην αγορά των Θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων & φυσικού αερίου, που δε διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος  και ενεργή-νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση στο περιθώριο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ