Το τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics εξοπλίζει τα καταστήματα Βενέτης

Τις πρωτοποριακές λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού του τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG) επέλεξαν για ακόμη μια φορά τα καταστήματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ΒΕΝΕΤΗΣ στην Πλατεία Ομονοίας για την κάλυψη των αναγκών στους χώρους παραγωγής και πώλησης. Τα καταστήματα εξοπλίστηκαν με τα συστήματα Multi V 5 Heat Pump & Heat Recovery, όπου τοποθετήθηκαν 22 εσωτερικές μονάδες αεραγωγών και δαπέδου, καθώς και μια εσωτερική μονάδα Hydro Kit παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Το LG Multi V 5 αποτελεί μια ιδιαίτερη αποδοτική λύση VRF για κλιματισμό και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Διαθέτει διπλό αισθητήρα που ανιχνεύει την υγρασία και τη θερμοκρασία για πιο οικονομική και άνετη λειτουργία και ενσωματώνει τον συμπιεστή Ultimate Inverter που προσφέρει υψηλή σταθερότητα και λειτουργική αποτελεσματικότητα. Ειδικότερα το Multi V 5 Heat Recovery εκμεταλλεύεται την θερμότητα που ανακτάται από τις εσωτερικές μονάδες κλιματισμού που είναι σε λειτουργία ψύξης ώστε να υποβοηθήσει την παραγωγή ζεστού νερού από τις μονάδες Hydro Kit για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Η εξασφάλιση μιας καθαρής ατμόσφαιρας σε εσωτερικούς χώρους με ταυτόχρονη μείωση του κόστους λειτουργίας και μεγιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης των επιχειρήσεων, αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για εμάς. Για αυτόν τον λόγο και βελτιώνουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ώστε να μένουν πάντα ευχαριστημένοι οι πελάτες μας και αντίστοιχα οι καταναλωτές στους οποίους απευθύνονται. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗΣ εμπιστεύονται τις επαγγελματικές λύσεις μας και δεσμευόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».

Ελέγξτε επίσης

Η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» αποχαιρετά τον Απόστολο Ρουμπάνη

Με βαθιά θλίψη η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» αποχαιρετά το δημοσιογράφο Απόστολο Ρουμπάνη, ο οποίος έφυγε …