Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΕιδήσειςΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε.: Βράβευση στα Supply Chain Awards 2023

ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε.: Βράβευση στα Supply Chain Awards 2023

Σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρεία «Logistics & Consulting Experts» (LCE) και με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Παρασκευά, η ελληνική εμπορική εταιρεία συστημάτων ύδρευσης, θέρμανσης και φυσικού αερίου «Υδρομαρίν Α.Ε.» προχώρησε σε αναβάθμιση των συστημάτων Logistics που εφαρμόζει, και βραβεύτηκε με δύο bronze βραβεία στις κατηγορίες «Μετασχηματισμός στην εφοδιαστική αλυσίδα» και «Ολική ποιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα».

Στόχοι της εταιρείας, όπως αναφέρει η ίδια, είναι και θα είναι η βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας της (με άριστη διαχείριση των αποθεμάτων και της αποθήκης και με επιτάχυνση των αποστολών), η ασφάλεια των εργαζομένων της, η ικανοποίηση των πελατών της και, φυσικά, η μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του πλανήτη.

*Στην κεντρική φωτο: Από αριστερά, ο γενικός διευθυντής της Υδρομαρίν Α.Ε. κ. Γιώργος Καραγιάννης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Υδρομαρίν Α.Ε. κ. Σταμάτης Χερουβείμ, ο επικεφαλής της «Logistics & Consulting Experts» κ. Αλέξανδρος Παρασκευάς, καθώς και ο υπεύθυνος του τμήματος προμηθειών της Υδρομαρίν Α.Ε. κ. Άγγελος Μαρίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ