1η διεθνής έκθεση INDUSTRY.TEC: 24 – 26 Νοεμβρίου 2023

Εν όψει των εθνικών εκλογών στη χώρα μας και της ανασφάλειας που αναμένεται να δημιουργηθεί στην αγορά, η Τεχνοεκδοτική / T-Press, με βαθύ αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους εκθέτες, τους συνέδρους και τους επισκέπτες της 1ης διεθνούς έκθεσης INDUSTRY.TEC / Βιομηχανικός Εξοπλισμός μεταθέτει την ημερομηνία της διοργάνωσης για τις 24 – 26 Νοεμβρίου 2023.

Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη από τους συμμετέχοντες, την ίδια την αγορά και φυσικά την οργανωτική ομάδα της Τεχνοεκδοτική / T-Press η οποία για 32 χρόνια ενεργεί πάντα με γνώμονα τη στήριξη, την προβολή και την αναβάθμιση όλων των κλάδων που υπηρετεί.

Γιατί η απόφασή μας, είναι όχι απλά να διοργανώσουμε μια έκθεση Βιομηχανικού Εξοπλισμού, αλλά να δημιουργήσουμε στη χώρα μας έναν εκθεσιακό θεσμό που θα φέρνει κοντά τις δυναμικές παραγωγικές μονάδες της χώρας με τις εταιρείες που μπορούν να τους προσφέρουν τις αναγκαίες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό και την πιο αποδοτική τους λειτουργία. Με κύριο στόχο να γίνουμε ισχυροί σύμμαχοι στην προσπάθειά τους για ανάπτυξη και επιτυχία, σε μια εποχή αβεβαιοτήτων αλλά και μεγάλων ευκαιριών!

Γι’ αυτό δεσμευόμαστε για μία ακόμη φορά να στηρίξουμε τον κόσμο της βιομηχανίας μέσα από το νέο μας όραμα που λέγεται INDUSTRY.TEC / Βιομηχανικός Εξοπλισμός!

Στόχος μας είναι μια σύγχρονη και ανταγωνιστική βιομηχανία στην εποχή του Industry 4.0 και της ενεργειακής μετάβασης.

Βούλα Μουρτά

Managing Director

Τεχνοεκδοτική / T-Press

Ελέγξτε επίσης

ΟΒΥΕ:  Επιστολή στο Υπουργείο Υγείας για τα κρούσματα λεγεωνέλλας σε τουριστικές περιοχές  

Η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ) πληροφορήθηκε πρόσφατα από μέλη της ότι σημειώνονται αυξημένα κρούσματα …

Τα Περιοδικά μας
Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.