Σάββατο, 18 Οκτωβρίου, 2025

ΑρχικήΘέρμανσηMENERGA HELLAS: Επίτοιχος λέβητας Rendamax με δύο ανεξάρτητους εναλλάκτες θερμότητας

MENERGA HELLAS: Επίτοιχος λέβητας Rendamax με δύο ανεξάρτητους εναλλάκτες θερμότητας

Τον λέβητα συμπύκνωσης αερίου Rendamax R0200 συνολικής ισχύος 200kW παρουσίασε η Rendamax στο πλαίσιο των ετήσιων συνεδρίων της OBYE και του ΣΕΥΘ στη Θεσσαλονίκη στις 21 και 22 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει η Menerga Hellas, ο Rendamax R0200 προτείνεται στους καταναλωτές ως ο ισχυρότερος επίτοιχος λέβητας, με 2 ανοξείδωτους εναλλάκτες θερμότητας πλήρως αυτόνομους με 2 ενσωματωμένους καυστήρες και 2 κυκλοφορητές, επιτυγχάνοντας 50% εφεδρεία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι χάρη στην τεχνολογία inverter των καυστήρων και των κυκλοφορητών, επιτυγχάνεται διαμόρφωση καύσης 1:10. Οι εναλλάκτες θερμότητας από ανοξείδωτο χάλυβα 316L είναι διαμορφωμένοι με τρόπο ώστε να βελτιστοποιούν τις ζώνες θερμοκρασίας καυσαερίων και να επιτυγχάνουν μέγιστη απόδοση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές οξειδίων του αζώτου (NOx < 24mg/kWh, κλάσης 6). Όλοι οι λέβητες Rendamax διαθέτουν 14 χρόνια εγγύηση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ