Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΧρηστικάEπικαιροτηταCalda Energy: Εγκατάσταση Covid-Free κλιματισμού σε Μ.Ε.Θ. του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Calda Energy: Εγκατάσταση Covid-Free κλιματισμού σε Μ.Ε.Θ. του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Την εγκατάσταση μονάδας κλιματισμού και αερισμού σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία η Calda Energy. Η γνωστή εταιρεία τοποθέτησε μια κεντρική κλιματιστική μονάδα της AERMEC, τύπου NCD2A και παροχής αέρα 2.500 m³/h, η οποία επιπλέον διαθέτει σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Η συγκεκριμένη μονάδα φέρει ειδική εσωτερική επεξεργασία για χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, εναλλάκτη ROUND AROUND COIL και διάταξη αποστείρωσης με λάμπες UV-C. Πιστοποιημένη ως Covid-Free χάρη στα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά,  η κλιματιστική μονάδα  της AERMEC συνέβαλε στην πιστοποίηση της συγκεκριμένης Μ.Ε.Θ. ως Covid-Free.

Επιπλέον χαρακτηριστικά της μονάδας είναι οι ανεμιστήρες EC-FAN μεταβλητών στροφών, οι ηχοπαγίδες προσαγωγής και απόρριψης, καθώς και ο εξωτερικά τοποθετημένος υγραντήρας ατμού, ο οποίος  εξασφαλίζει τις απαιτούμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο χώρο της Μ.Ε.Θ. Ο ακριβής έλεγχος της θερμοκρασίας εντός του χώρου γίνεται με αναθερμαντικά στοιχεία AERMEC TSB.

Η κεντρική κλιματιστική μονάδα ενσωματώθηκε πλήρως στο υφιστάμενο σύστημα BMS του νοσοκομείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ