Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΘέρμανσηCALDA ENERGY: Ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό με το σύστημα VMF

CALDA ENERGY: Ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό με το σύστημα VMF

Με το σύστημα μεταβλητής παροχής VMF της Aermec είναι δυνατή η διαχείριση της ψύξης, θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης ενός κτιρίου. Το VMF που προτείνει η Calda Energy επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των επιμέρους μονάδων μιας εγκατάστασης (όπως είναι η αντλία θερμότητας, τα fan coil, τα συστήματα θέρμανσης / δροσισμού επιφανειών, ο κυκλοφορητής, ο λέβητας κλπ., οι οποίες επικοινωνούν μεταξύ τους με κύριο στόχο τη μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας του συστήματος χωρίς απώλεια άνεσης στο χώρο.

Το σύστημα VMF είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και επεκτάσιμο, επιτρέποντας διάφορα επίπεδα ελέγχου και διαχείρισης της εγκατάστασης. Μπορεί να ελέγξει ένα μόνο fan coil ή ζώνες με fan coil (έως 64 ζώνες). Επίσης, μπορεί να ελέγξει παραγωγή ζεστού νερού χρήσης., θέρμανση δαπέδου, επιπρόσθετους κυκλοφορητές, καθώς επίσης και εξωτερικό λέβητα ή μονάδα αερισμού ανάκτησης θερμότητας.

Μέσω του καλοσχεδιασμένου κεντρικού ελεγκτή VMF-Ε6, o χρήστης μπορεί να καθορίζει ξεχωριστές θερμοκρασίες λειτουργίας για κάθε ζώνη ξεχωριστά, να κάνει αντιστάθμιση παίρνοντας ενδείξεις θερμοκρασίας από κάθε fan coil και να ορίζει χρονοπρόγραμμα θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης. Με το VMF διασφαλίζεται ο πλήρης έλεγχος ολόκληρης της εγκατάστασης. Παράλληλα υπάρχει δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης και ελέγχου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ