Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΘέρμανσηBOSCH: Νέος επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου για μέγιστη απόδοση

BOSCH: Νέος επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου για μέγιστη απόδοση

Ο επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης αερίου Bosch Condens 5700i W διατίθεται σε 3 εκδόσεις combi για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης (24, 30, 35 kW), καθώς και σε 3 εκδόσεις system για θέρμανση και ζεστό νερό σε συνδυασμό με εξωτερικό θερμαντήρα (24, 35 και 45 kW), ώστε να καλύπτει κάθε απαίτηση του νοικοκυριού και κάθε εφαρμογή.

Με εποχιακό βαθμό απόδοσης 94% και ενεργειακή κλάση Α, εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και υψηλό επίπεδο άνεσης, ενώ χάρη στο εύρος ρύθμισης ισχύος 1:10 προσαρμόζεται στην πραγματική ενεργειακή ζήτηση κάθε στιγμή, εξοικονομώντας ενέργεια.

Η νέα πλακέτα HMI 700 με έγχρωμη οθόνη διάστασης 2,4”, πλήκτρα αφής και εύχρηστο μενού εγγυάται απλή και διαισθητική χρήση, με δυνατότητα προγραμματισμού της συσκευής σύμφωνα με τις ανάγκες του νοικοκυριού.

Επιπλέον, ο Condens 5700i W μπορεί να ελεγχθεί από απόσταση μέσω κινητού ή tablet χρησιμοποιώντας την εφαρμογή HomeCom Easy, ενώ υπάρχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης λέβητα και θερμοστάτη EasyControl CT200 με τη χρήση του αξεσουάρ Connect Key.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ