Η «Χρυσαφίδης» εκπροσωπεί στην εγχώρια αγορά την ιταλική εταιρία Nupi Industries Italiane Spa, η οποία παρουσιάζει για πρώτη φορά την πρωτοποριακή σειρά προμονωμένων σωλήνων και εξαρτημάτων πολυπροπυλενίου PPR CT Niron all pro.
Οι σωλήνες της σειράς Niron β είναι πολυστρωματικοί και κατασκευάζονται από PPR CT beta με μια ειδική διαδικασία β πυρηνοποίησης που ενισχύει την κρυσταλλική δομή του υλικού με καλύτερη αντίσταση σε ορισμένα χημικά (εργοστάσιο Borealis).
Η σειρά περιλαμβάνει ανεξάντλητη ποικιλία εξαρτημάτων ηλεκτροσύντηξης και μετωπικής συγκόλλησης με μεγάλη γκάμα SDR μέχρι F315 για τους προμονωμένους σωλήνες. Οι μονωμένες ενώσεις γίνονται πλέον με μέγιστη παραγωγικότητα, με ασφάλεια για το αποτέλεσμα και τους εργαζόμενους, και με εγγύηση ποιότητας των υλικών.
Η «Χρυσαφίδης» παρέχει ολοκληρωμένη λύση για κάθε εφαρμογή, με μεγάλο εύρος διαστάσεων, που καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε μελέτης και εγκατάστασης.


