Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΚλιματισμόςCOANDA Α.Ε.: Εντυπωσιακή συμμετοχή στην Climatherm Energy 2022

COANDA Α.Ε.: Εντυπωσιακή συμμετοχή στην Climatherm Energy 2022

Τις ολοκληρωμένες πρωτοποριακές λύσεις που μπορεί να προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου, μέσα από τις μοναδικές συνεργασίες της και με το έμπειρο και άρτια τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της, παρουσίασε η Coanda Α.Ε. στη διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2022 (25 – 27 Φεβρουαρίου). Στις εγκαταστάσεις της Athens Metropolitan Expo η εταιρεία δέχθηκε τους επισκέπτες της έκθεσης σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο με minimal αισθητική και σύγχρονο design.

Η Coanda Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των επαγγελματικών και οικιακών λύσεων κλιματισμού και θέρμανσης τελευταίας τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, είναι επίσημη εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων του οίκου Mitsubishi Electric, της αμερικανικής εταιρείας Titus (κορυφαίας κατασκευάστριας παγκοσμίως στα στόμια κλιματισμού για χώρους υψηλής αισθητικής), της γερμανικής εταιρείας Oventrop (που συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες κατασκευάστριες υδραυλικού εξοπλισμού και συστημάτων θέρμανσης στον κόσμο) και της Beacon, κατασκευάστριας ανεμιστήρων στην Αυστραλία η οποία θεωρείται από τα μεγαλύτερα «ονόματα» παγκοσμίως.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ