Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΚλιματισμόςΔΕΛΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Χορηγός και στο φετινό «Μονοπάτι Παρνασσού»

ΔΕΛΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Χορηγός και στο φετινό «Μονοπάτι Παρνασσού»

Με το μήνυμα «Προστατεύουμε το περιβάλλον, εξοικονομούμε ενέργεια» η «Δέλτα Κλιματισμός» στηρίζει και φέτος τον ορεινό αγώνα δρόμου «Μονοπάτι Παρνασσού», ο οποίος διεξάγεται σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους του Παρνασσού, σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση. Οι οργανωτές και οι αθλητές λειτουργούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η επίδραση του αγώνα στο φυσικό περιβάλλον.

Οι φετινοί αγώνες (στα 24,2 χλμ., στα 10,9 χλμ. και στα 6 χλμ.) πραγματοποιούνται στις 17 Απριλίου, ενώ στις 16 Απριλίου διεξάγεται αγώνας για παιδιά που φοιτούν από την Α΄ Δημοτικού έως και τη Γ΄ Γυμνασίου, στους δρόμους της Αμφίκλειας. Η αφετηρία του αγώνα είναι στην κεντρική πλατεία της Αμφίκλειας, και τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας «Διόνυσος».

Όπως τονίζει η επίσημη χορηγός του αγώνα «Δέλτα Κλιματισμός», η εταιρεία προσφέρει τον πλέον οικονομικό και οικολογικό τρόπο θέρμανσης και ψύξης και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν την επαφή του ανθρώπου με τη φύση.

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Αν. Δεληγιώργης δήλωσε σχετικά:

«Ανάμεσα στα στοιχεία που κάνουν αυτού του τύπου τους αγώνες ξεχωριστούς, συγκαταλέγονται αξίες και μηνύματα όπως είναι η δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, η οικολογία, η διατήρηση της φυσικής ομορφιάς και η φιλοξενία σε προορισμούς μοναδικής ομορφιάς. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστός χορηγός από την εταιρεία μας, η οποία προσφέρει τον πλέον οικολογικό τρόπο διατήρησης θερμοκρασίας και άνεσης σε εκατοντάδες σπίτια και κτίρια σε όλο τον κόσμο και όλο το χρόνο, με αντλίες θερμότητας Mitsubishi Electric».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ