Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

ΑρχικήΧρηστικάEπικαιροτητα«Energy in Buildings»: Απόλυτα επιτυχές το διεθνές συνέδριο της ASHRAE

«Energy in Buildings»: Απόλυτα επιτυχές το διεθνές συνέδριο της ASHRAE

Θετικά σχόλια απέσπασε το Διεθνές Συνέδριο «Energy in Buildings» που πραγματοποιήθηκε για δέκατη χρονιά στην Ελλάδα από το ελληνικό παράρτημα της αμερικανικής επαγγελματικής ένσωης μηχανικών Θέρμανσης, Ψύξης και Κλιματισμού ASHRAE.

Όπως αναφέρει η ASHRAE, οι επισκέπτες του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, το χαρακτήρισαν ως ένα από τα ποιο επιτυχημένα Energy in Buildings των τελευταίων χρόνων, σημειώνοντας ότι στα σχόλια που έλαβε σε σχετικά ερωτηματολόγια ήταν ότι το επίπεδο των ομιλιών ήταν πολύ υψηλό καθώς και το εύρος του αντικειμένου που παρουσιάστηκε, το οποίο δεν περιορίστηκε μόνο στα θέματα μηχανολογικού ενδιαφέροντος.

Σχεδόν σύσσωμη η κοινότητα των ελληνικών μελετητικών γραφείων έδωσε το παρών το συνέδριο, ενώ οι επισκέπτες προέρχονταν επίσης από τον χώρο της βιομηχανίας, της ανάπτυξης ακινήτων, του τουρισμού, του κρατικού φορέα και, παρά τις ιδιαιτερότητα της διεξαγωγής του μαραθωνίου, η επισκεψιμότητα ήταν υψηλή καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Το «Energy in Buildings» συγκεντρώνει μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες διαφορετικών κλάδων που συμβάλλουν και προωθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις του δομημένου περιβάλλοντος. Το Συνέδριο φιλοξενεί παρουσιάσεις, καθώς και εργαστήρια σημαντικών προσκεκλημένων ομιλητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ