Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Σημαντικές ειδήσεις

Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»: Βράβευση της REHAU

Η εταιρεία REHAU MON ΕΠΕ επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή των Επιχειρηματικών Βραβείων ‘Θαλής ο Μιλήσιος’ να βραβευθεί στην κατηγορία: ‘Ταχύτατα Αναπτυσσόμενη Επιχείρηση – Θετική μεταβολή οικονομικών στοιχείων’.

Τα επιχειρηματικά βραβεία ‘Θαλής ο Μιλήσιος’ βραβεύουν τους καλύτερους του ελληνικού Επιχειρείν, τους διορατικούς και πρωτοπόρους, που τολμούν, οραματίζονται, πρωτοπορούν και διακρίνονται σε μια περίοδο γεμάτη αντιξοότητες. Παράλληλα, έχουν σκοπό να προβάλουν τους επιχειρηματίες αυτούς, ώστε να αποτελέσουν πρότυπο για την κοινωνία και μοχλό για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Τη φετινή χρονιά, με αφορμή την παρουσία της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας στην 85η ΔΕΘ, η διοργάνωση αποφάσισε τη βράβευση των επιχειρήσεων που συνέβαλαν στην ανάπτυξη των ελληνογερμανικών επιχειρηματικών σχέσεων.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Palladian Conferences με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η απονομή ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, σε ειδική εκδήλωση που θα διεξάγονταν παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και του επιχειρηματικού κόσμου.

Το βραβείο θα παραλάμβανε για την REHAU ΜΟΝ ΕΠΕ o Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κος Διαμαντής Καραμποΐκης.

Ωστόσο, με την ακύρωση της 85ης ΔΕΘ, λόγω νέας εξάπλωσης του Covid-19, ακυρώθηκαν και οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και κατά συνέπεια αναβλήθηκε η απονομή της ανωτέρω βράβευσης.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη σχετική πληροφόρηση, ορισμένες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα εντός του Φθινοπώρου ή το αργότερο έως τέλος του έτους και θα διεξαχθούν σε ψηφιακό περιβάλλον, ενώ οι υπόλοιπες θα μεταφερθούν για την Άνοιξη του 2021 με την προοπτική να υλοποιηθούν είτε βάσει ενός υβριδικού μοντέλου διοργάνωσης, είτε αμιγώς ψηφιακά.

Ελέγξτε επίσης

Η βουλγαρική Bulgartransgaz με 20% στον FSRU Αλεξανδρούπολης

Η ελληνική εταιρεία Gastrade υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση του 20% του μετοχικού της κεφαλαίου …