Η Caramondani Hellas στην Climatherm 2022

H Caramondani Hellas δέχθηκε με χαρά τους επισκέπτες τής Climatherm Energy 2022, στο Μetropolitan Expo. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία για μια κοντινή επαφή και ενημέρωση για τα υλικά και τα συστήματα της εταιρείας.

Φέτος, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά σε πραγματική εγκατάσταση τα συστήματα πυρόσβεσης (αυλακωτοί σύνδεσμοι, βάνες, sprinklers κ.ά.) και τα υλικά στήριξης μηχανολογικού εξοπλισμού JCI Tyco Grinnell, καθώς και τα αντισεισμικά στηρίγματα δικτύων πυρόσβεσης και κλιματισμού nVent Caddy.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου παρουσιάστηκαν επίσης το πλήρες πρόγραμμα συστημάτων αποχέτευσης της εταιρείας, το οποίο περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, τους χυτοσιδηρούς σωλήνες SMU S PAM, τους απλούς και ηχομονωτικούς από πολυπροπυλένιο PP, HT-SAFE και Skolan SAFE Ostendorf, καθώς και το τριστρωματικό ηχομονωτικό σύστημα αποχέτευσης από πολυπροπυλένιο Nicoll dBlue που μόλις λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά.

Επίσης παρουσιάστηκαν τα ολοκληρωμένα συστήματα ύδρευσης, θέρμανσης και κλιματισμού της ελληνικής Interplast, τα οποία η Caramondani Hellas έχει προμηθεύσει σε πολλά και σημαντικά έργα τα τελευταία χρόνια.

Oι επισκέπτες είδαν επίσης σε λειτουργία τον αυτόματο ανοξείδωτο λιποσυλλέκτη Grease Guardian, τα ανοξείδωτα σιφώνια και σχάρες ACO, τα κανάλια και σχισμές αποστράγγισης ομβρίων MUFLE, τα αυτόματα καλύμματα φρεατίων με επιλογή τελικής επιφάνειας Hagodeck, τις απορροές ομβρίων Harmer Alumasc και τα σιφώνια αποχέτευσης και σχισμές ντουσιέρας Dallmer. Έτσι ενημερώθηκαν για όλα όσα η εταιρεία προμηθεύει στα σημαντικά έργα και στις σύγχρονες κατασκευές.

 

 

Ελέγξτε επίσης

Επέτειος 60 χρόνων ΟΒΥΕ: Η ιστορία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή…. Συγκίνηση, υπερηφάνεια και ενότητα, τα διαχρονικά μηνύματα

“60 χρόνια ΟΒΥΕ, 60 χρόνια αγώνες, για να’ χουν οι υδραυλικοί, δουλειά μες στους αιώνες!” Τη …

Τα Περιοδικά μας