Η MCE-MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT ανακοινώνει το MCE LIVE+DIGITAL 2021, μια μοναδική ON-LIFE εμπειρία

Πρόκειται για μια digital και ζωντανή ειδική εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 8-9 Απριλίου 2021 στο MICO, το Συνεδριακό Κέντρο Fiera Milano που θα συνεχιστεί ουσιαστικά έως τις 16 Απριλίου 2021.

Η νέα εκδήλωση MCE LIVE + DIGITAL υπό την αιγίδα της MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, της κορυφαίας διετούς έκθεσης στον κόσμο αφιερωμένη σε οικιακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, ψύξη, κλιματισμό, και ανανεώσιμες πηγές που αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2022, παρουσιάστηκε διαδικτυακά μέσω webinar.

Το MCE LIVE + DIGITAL διαθέτει μια μοναδική ψηφιακή πλατφόρμα – επιλεγμένη από την Reed που είναι απλή, βασισμένη στην τεχνολογία Al (Τεχνητής Νοημοσύνης) και ταιριάζει στις νέες ανάγκες της επιχείρησης και των εκδηλώσεων.

Ο Massimiliano Pierini – διευθύνων σύμβουλος της Reed εξηγεί ότι «Επιλέξαμε αυτόν τον τύπο για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ευκαιρίες. Οι ψηφιακές υπηρεσίες θα μας συνοδεύσουν στο μέλλον. Όσον αφορά τους εκθέτες, υπάρχουν πολλές επιλογές από τα φυσικά περίπτερα και τους ανοικτούς χώρους, έως την εικονική συμμετοχή μόνο, ιδίως για ξένες εταιρείες που δεν θα μπορούν να παρευρεθούν, μέχρι την επιλογή και των δύο λύσεων.

Η γκάμα εργαλείων είναι τεράστια και χάρη στις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης ικανής να αναλύει δεδομένα συμπεριφοράς εκθετών και επισκεπτών και να επιτρέπει περαιτέρω επιχειρηματικές συναντήσεις.

Υπάρχει πάντα και η ευκαιρία επίσκεψης βάσει των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν.

 

Ελέγξτε επίσης

Η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» αποχαιρετά τον Απόστολο Ρουμπάνη

Με βαθιά θλίψη η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» αποχαιρετά το δημοσιογράφο Απόστολο Ρουμπάνη, ο οποίος έφυγε …