Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΣυνδικαλιστικάΠαρουσία των προέδρων ΟΒΣΘ, ΟΒΥΕ και ΒΕΘ η ετήσια γενική συνέλευση του...

Παρουσία των προέδρων ΟΒΣΘ, ΟΒΥΕ και ΒΕΘ η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΕΥΘ

Σε κλίμα ενότητας και συναδελφικής αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου 2023 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης.

Το «παρών» έδωσαν και απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΟΒΥΕ και Γ. Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ κ. Βαργιάμης Δημήτριος, που τελεί και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος της ΟΒΣΘ κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος ο Πρόεδρος του ΒΕΘ κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης και ο Β’ Αντιπρόεδρος του ΒΕΘ κ. Μακάριος Παπαδόπουλος.

Όλοι στις τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι αυτοαπασχολούμενοι, στα κενά χρηματοδότησης, στην ελλιπή εκπαίδευση σχετικά με τα τεχνικά επαγγέλματα. Παράλληλα εξήραν την διαχρονική αντιπροσωπευτικότητα του Συνδέσμου στα θεσμικά όργανα και στάθηκαν στο γεγονός της συμπλήρωσης των 100 χρόνων λειτουργίας του, ευχόμενοι ανάλογη συνέχεια.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Τσαπαδάς Φώτιος στον εναρκτήριο λόγο του, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ο κλάδος, υπερασπίστηκε τον δημόσιο χαρακτήρα του νερού, αναφέρθηκε στα βήματα ψηφιακής αναβάθμισης που επιχειρεί ο Σύνδεσμος και στάθηκε στην επέτειο των 100 χρόνων λειτουργίας του Συνδέσμου, προαναγγέλοντας την προετοιμασία επετειακών εκδηλώσεων.

Ακολούθησε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, από μέλη της Διοίκησης, η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και οι τοποθετήσεις μελών του Συνδέσμου, που εξέφρασαν τις ανησυχίες και τις απόψεις τους για όσα απασχολούν όχι μόνο τον κλάδο, αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έκλεισαν με την υπερψήφιση των Απολογισμών και την ομόφωνη απαλλαγή της Διοίκησης.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού των μελών ορίστηκε για τις επετειακές εκδηλώσεις των 100 χρόνων λειτουργίας του Συνδέσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ