Πως το myPOS Go βοηθάει τους θερμοϋδραυλικούς.

H δουλειά του θερμοϋδραυλικού είναι απαιτητική και συνήθως πρέπει να εργάζεται σε διαφορετικές τοποθεσίες κάθε φορά. Θα σας έχει τύχει με την ολοκλήρωση της εργασίας, ορισμένοι πελάτες να μην έχουν αρκετά μετρητά ή να μην έχετε ρέστα και να πρέπει να πάτε στο κοντινό περίπτερο να χαλάσετε και διάφορες παρόμοιες καταστάσεις που μπορεί να σας φέρουν εσάς αλλά και τους πελάτες σας σε δύσκολη θέση.
Tα τερματικά myPOS απευθύνονται αποκλειστικά σε επιχειρηματίες των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), από το 2014 τα χρησιμοποιούν περισσότεροι από 80.000 επιχειρηματίες σε 30+ χώρες του ΕΟΧ και πλέον είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα και είναι σε θέση να βοηθήσουν και τους Έλληνες θερμοϋδραυλικούς να μπορούν να αποδέχονται όπου και αν βρίσκονται πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες.
Τα myPOS τερματικά αποδοχής καρτών είναι όλα φορητά και ασύρματα, δεν έχουν συνδρομές, δεν έχουν κρυφές χρεώσεις, δεν έχουν δεσμευτικές συμβάσεις ενώ έχουν δωρεάν απεριόριστη σύνδεση στο internet μέσω της δωρεάν myPOS SIM κάρτας που υπάρχει προ-εγκατεστημένη στα τερματικά. Mε αποτέλεσμα οι θερμοϋδραυλικοί που τα χρησιμοποιούν να μη χρειάζεται να ψάχνουν για Wi-Fi ή να ξοδεύουν επιπλέον χρήματα για κάρτα SIM. Το δημοφιλέστερο μοντέλο της myPOS είναι το myPOS Go.
Το myPOS Go είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αποδέχονται πληρωμές εν κινήσει αφού χωράει κυριολεκτικά στη τσέπη τους η τιμή αγοράς του είναι μόνο 29 Ευρώ + ΦΠΑ και ζυγίζει μόλις 180 γραμμάρια (μαζί με τη μπαταρία) και όπως όλα τα myPOS τερματικά, έτσι και το myPOS Go δέχεται χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες με Chip ?n? PIN αλλά και ανέπαφα των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact, ενώ είναι συμβατό με Apple Pay, Google Pay και Samsung Pay.
Είναι οικολογικό, χωρίς χαρτί αλλά αποστέλλει την απόδειξη-βεβαίωση της συναλλαγής στον πελάτη μέσω δωρεάν SMS ή e-mail.
Επίσης παρέχει όλες τις extra υπηρεσίες της myPOS όπως απομακρυσμένη χρέωση καρτών, ανανέωση χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας (υποστηρίζονται και Έλληνες πάροχοι), δωροκάρτες και φυσικά το μεγάλο του πλεονέκτημα (όπως και όλων των myPOS τερματικών και υπηρεσιών) είναι πως εκκαθαρίζει τις συναλλαγές με κάρτες μέσα σε 10 δευτερόλεπτα στο myPOS λογαριασμό σας ώστε να λαμβάνετε τα χρήματα σας αμέσως και να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως και όπως επιθυμείτε. Με το myPOS δεν χρειάζεται να περιμένετε μέρες για να πάρετε τα χρήματα σας από τις συναλλαγές με κάρτες.
Μέσω της δωρεάν χρεωστικής κάρτας myPOS VISA που υπάρχει μέσα στη συσκευασία των myPOS τερματικών και η οποία συνδέεται με τον myPOS λογαριασμό σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως τα χρήματα σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναλήψεις από οποιαδήποτε ΑΤΜ, αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα και πληρωμές ΔΕΚΟ κλπ αφού η myPOS VISA γίνεται αποδεκτή παντού.
Επίσης, ο myPOS επαγγελματικός λογαριασμός σας παρέχει μοναδικά IBAN σε Ευρώ και άλλα νομίσματα όπως δολάρια Αμερικής, λίρες Αγγλίας, γεν Ιαπωνίας, φράγκα Ελβετίας κ.α. με αποτέλεσμα να έχετε τη δυνατότητα πραγματοποίησης εμβασμάτων από/προς τον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας ενώ η διαχείριση του myPOS επαγγελματικού λογαριασμού γίνεται από Η/Υ, tablet και κινητό τηλέφωνο.
To myPOS Go είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα ασφαλείας και φυσικά συνδέεται μόνο με myPOS επαγγελματικό λογαριασμό τον οποίο μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν από τον Η/Υ, το tablet ή ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο μέσα σε 5 λεπτά.
Λάβετε υπόψη πως για την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης του myPOS επαγγελματικού λογαριασμού ένα από τα έγγραφα που ζητάει η myPOS από τους Έλληνες επιχειρηματίες είναι διαβατήριο σε ισχύ ή το νέο δίπλωμα οδήγησης (πλαστική κάρτα).

Όσοι από εσάς έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα η myPOS παρέχει API, έτοιμα κουμπιά και plugin για σύνδεση με δημοφιλή shopping cart όπως WooCommerce, Presta Shop, Magento, OS Commerce, Open Card, Zen Cart και X-Cart ώστε να μπορείτε να αποδέχεστε πληρωμές με κάρτες και από την ιστοσελίδα σας.
Τέλος να σας ενημερώσουμε πως τα myPOS τερματικά καλύπτουν την υποχρέωση των Ελλήνων επιχειρηματιών ως προς την αποδοχή πληρωμών με κάρτες, οι συναλλαγές με τα myPOS τερματικά αναγνωρίζονται για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου ενώ ο myPOS επαγγελματικός λογαριασμός καθώς και τα τερματικά myPOS είναι εφικτό να δηλωθούν στην ΑΑΔΕ.
Η myPOS Europe Ltd είναι αδειοδοτημένη να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε Ελλάδα, Κύπρο, Ελβετία και λοιπές χώρες του ΕΟΧ ενώ υπάρχουν σχετικές καταχωρήσεις τόσο στην Τράπεζα της Ελλάδος όσο και στη κεντρική τράπεζα της Κύπρου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mpos.gr ή και να καλέσετε την εταιρεία διανομής των τερματικών myPOS για τις χώρες του ΕΟΧ, Equinox Ventures Ltd στα τηλέφωνα: +30 210 3009669 (Ελλάδα), +357 25030915 (Κύπρος), +44 3308083494 (λοιπές χώρες).

Ελέγξτε επίσης

ΟΒΥΕ:  Επιστολή στο Υπουργείο Υγείας για τα κρούσματα λεγεωνέλλας σε τουριστικές περιοχές  

Η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ) πληροφορήθηκε πρόσφατα από μέλη της ότι σημειώνονται αυξημένα κρούσματα …

Τα Περιοδικά μας