Σεμινάρια ενημέρωσης για επαγγελματίες

ELITE THERM Α. ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Ο κτιριακός τομέας στη χώρα μας καταναλώνει πολύ περισσότερη ενέργεια για τις ανάγκες της θέρμανσης και του δροσισμού από αυτή που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα την υπέρμετρη επιβάρυνση τόσο του περιβάλλοντος όσο και της τσέπης του καθενός μας. Η «Elite Therm Α. Βερβερίδης & Σία Ο.Ε.» εισάγει και αναζητά συνεχώς τα ιδανικότερα νέα προϊόντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής, ώστε να επιτυγχάνουν παράλληλα τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας και να προσφέρουν άνεση, ευκολία και αισθητική, χωρίς έγνοιες και προβλήματα.

Η «Elite Therm Α. Βερβερίδης & Σία Ο.Ε.» υποστηρίζει τους τεχνικούς του κατασκευαστικού κλάδου αναλαμβάνοντας την διεξαγωγή τεχνικών σεμιναρίων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Στα σεμινάρια που διοργανώθηκαν τον Ιούνιο, οι επαγγελματίες ενημερώθηκαν για τους υψηλής ποιότητας λέβητες και ταχυθερμαντήρες συμπύκνωσης αερίου Radiant που διαθέτει η εταιρεία ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τη Β. Ελλάδα, καθώς και για τα χημικά καθαριστικά της GEL Hydrotechnology που διαθέτει ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας.

Στόχος των σεμιναρίων και ενημερώσεων ήταν να αποτελέσουν ένα πρακτικό και εύληπτο βοήθημα για τους υπευθύνους τεχνικούς εγκαταστάτες, παρέχοντας πληροφορίες τόσο για την καθημερινή λειτουργία και την αναγκαιότητα των συστημάτων καθαρισμού των εγκαταστάσεων ψύξης – θέρμανσης, όσο και για την αντιμετώπιση εκτάκτων προβλημάτων σε μικρά και μεγάλα δίκτυα. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει επιφέρει την εξέλιξη των ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και υδραυλικών κυκλωμάτων. Και τα σεμινάρια της «Elite Therm Α. Βερβερίδης & Σία Ο.Ε.» είχαν στόχο τη γνωριμία των τεχνικών αυτές τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, κατά τα σεμινάρια οι επαγγελματίες του κλάδου γνώρισαν: τους νέους αυτοκαθαριζόμενους λέβητες αερίου συμπύκνωσης Radiant, τους νέους λέβητες συμπύκνωσης αερίου Combi-Tech R2K και Combi-Tech R2KRain (με 28 inox304 αυτοκαθαριζόμενο εναλλάκτη & 12 inox 304 αυτοκαθαριζόμενο εναλλάκτη με συμπύκνωση και στην παροχή ζεστού νερού χρήσης), το ενσωματωμένο ερμάριο προστασίας 4 season, καθώς και την καμινάδα μόλις 20 cm που
παρέχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και συμβάλλει στο λειτουργικό, οικονομικό και αισθητικό «νοικοκύρεμα» των μπαλκονιών.

Ελέγξτε επίσης

Εγκαταστάσεις γεωθερμίας σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια

H διάδοση της γεωθερμίας είχε καθυστερήσει μέχρι τώρα, κυρίως λόγω του κόστους των σχετικών εγκαταστάσεων. …