Στις 28 Ιουνίου – 1 Ιουλίου μετατέθηκε η διεξαγωγή της Mostra Convegno Expocomfort (MCE), στο ιταλικό εκθεσιακό κέντρο Fiera Milano

Η 42η Mostra Convegno Expocomfort (MCE), η πιο διάσημη έκθεση και παγκόσμια επιχειρηματική πλατφόρμα για εταιρείες στους τομείς της θέρμανσης, του εξαερισμού, του κλιματισμού και της ψύξης (heating, ventilation, air conditioning and refrigeration [HVAC&R]), καθώς επίσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ενεργειακής απόδοσης, θα διεξαχθεί τελικά στις  28 Ιουνίου – 1 Ιουλίου, και όχι το Μάρτιο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ιταλία αλλά και διεθνώς, οι διοργανωτές αποφάσισαν να μεταφέρουν την έκθεση σε μια χρονική περίοδο που θεωρείται πιο ασφαλής για ταξίδια και κοινωνικές επαφές.

Η MCE αποδεικνύει άλλη μια φορά ότι είναι ένα ραντεβού για την οικοδόμηση σχέσεων και στρατηγικών συμμαχιών, καθώς τα μέχρι σήμερα στοιχεία δείχνουν ήδη κατειλημμένο το 90% του εκθεσιακού χώρου, ενώ είναι εγγεγραμμένες πάνω από 1.400 εταιρείες, με το 43% από αυτές να προέρχονται από το εξωτερικό.

Η MCE προετοιμάζει όλο το τεχνικό και ανθρώπινο δυναμικό της για την υποστήριξη και προστασία της υγείας των εκθετών και των επισκεπτών σε όλες τις στιγμές παραμονής στο εκθεσιακό κέντρο: με επιβεβαίωση του EU Digital Covid πιστοποιητικού και έλεγχο θερμοκρασίας σώματος σε όλες τις πύλες πρόσβασης πεζών και οχημάτων, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και τοποθέτηση συσκευασιών απολυμαντικού gel, καθώς και με συνεχή καθαρισμό και απολύμανση όλων των χώρων του εκθεσιακού κέντρου.

Επιπλέον, η MCE 2022 θα ενισχυθεί από μια αποτελεσματική ψηφιακή πλατφόρμα που θα παρέχει και δυνατότητα εικονικής επίσκεψης στην έκθεση.

Ελέγξτε επίσης

Παρέμβαση της ΟΒΥΕ για την εξοικονόμηση ενέργειας και την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος (ΟΒΥΕ) τοποθετείται επί των κυβερνητικών μέτρων για την ενεργειακή κρίση …

Τα Περιοδικά μας
Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.