ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Τελετή έναυσης της φλόγας του φυσικού αερίου στην Πύλη Τρικάλων

Με αφορμή την έλευση του φυσικού αερίου στην Πύλη Τρικάλων, το απόγευμα της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη δημοτική κοινότητα τελετή συμβολικής έναυσης της φλόγας του φυσικού αερίου, παρουσία του γενικού διευθυντή της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας (Ε.Δ.Α. ΘΕΣΣ.) κ. Λεωνίδα Μπακούρα και της διευθύντριας Ανάπτυξης και Νέων Συνδέσεων της εταιρείας κ. Έφης Καλογήρου.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων και Περιχώρων κ. Νίκος Βαλομάνδρας, ο οποίος υπήρξε από τους πρωτεργάτες της έλευσης του δικτύου φυσικού αερίου στην Πύλη.

Συγκεκριμένα, το 2017 ο κ. Νίκος Βαλομάνδρας είχε συνοδεύσει το δήμαρχο κ. Κώστα Μαράβα στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, όπου έγιναν οι πρώτες συζητήσεις και συνεννοήσεις για τη σύνδεση της Πύλης στο δίκτυο φυσικού αερίου.

Με τη συγκεκριμένη επέκταση του δικτύου και τη χρήση ενός καυσίμου καθαρού, οικονομικού και φιλικού προς το περιβάλλον, η περιοχή της Πύλης εισέρχεται σε μια νέα εποχή.

Μετά την Πύλη Τρικάλων, ανάλογη εκδήλωση έναυσης της φλόγας του φυσικού αερίου πραγματοποιήθηκε και στο Μουζάκι, όπου και εκεί παραβρέθηκαν ο κ. Μπακούρας και η κ. Καλογήρου.

 

Ελέγξτε επίσης

Σ.Ε.Υ.Θ.: Αποτύπωση κατάστασης χειμερινής περιόδου 2020 – 2021

Αξιότιμοι Συνάδελφοι και Φίλοι, Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και στον μικρότερο μήνα του έτους, …

Τα Περιοδικά μας