Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΘέρμανσηTiemme Hellas: Διεξαγωγή ενημερωτικών σεμιναρίων στην Κρήτη

Tiemme Hellas: Διεξαγωγή ενημερωτικών σεμιναρίων στην Κρήτη

Συνεχίζοντας τις δράσεις επιμόρφωσης των επαγγελματιών του κλάδου στην Κρήτη, και σε συνεργασία με τους συνδέσμους υδραυλικών Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, η  Tiemme Hellas πραγματοποίησε σεμινάρια, στις 9 Μαΐου στα Χανιά και στις 11 Μαΐου 2022 στο Ηράκλειο, με αντικείμενο την ανάλυση δύο ειδών συστημάτων θέρμανσης και ύδρευσης.

Στο πρώτο σκέλος της επιμόρφωσης παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες λύσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης χαμηλού ύψους και χαμηλής θερμικής αδράνειας,  καθώς και τα πλεονεκτήματά τους για τη σύγχρονη οικοδομή, μέσα σε ένα ενεργειακό τοπίο που αντιμετωπίζει σειρά προκλήσεων. Στο δεύτερο σκέλος παρουσιάστηκαν τα σύγχρονα συστήματα υγιεινών εγκαταστάσεων ύδρευσης με πολυστρωματικό σωλήνα και πρεσσαριστά εξαρτήματα (τα οποία σχεδιάζει και προτείνει ή Tiemme), το σύστημα της Tiemme για τη θερμική απολύμανση των εγκαταστάσεων ύδρευσης κατά της λεγεωνέλλας,  καθώς και η λύση για τη θερμική εξισορρόπηση των στηλών ανακυκλοφορίας. Σε αυτή την ενότητα,  δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν με λεπτομέρεια την αναγκαιότητα εφαρμογής νέων μεθόδων κατασκευής των δικτύων, καθώς και της χρήσης συστημάτων διασφάλισης της υγιεινής του δικτύου ύδρευσης σε εμπορικά κτίρια (ξενοδοχεία, χώρους φιλοξενίας, νοσοκομεία κλπ.), αλλά και σε κατοικίες.

Η εταιρεία ευχαρίστησε τους εγκαταστάτες υδραυλικούς για τη συμμετοχή τους στις επιμορφωτικές δράσεις της, οι οποίες συνεχίζονται σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, είτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία του έμπειρου προσωπικού της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ