Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΘέρμανσηTiemme Hellas: Ενδοδαπέδιο σύστημα Low Black χαμηλής θερμικής αδράνειας

Tiemme Hellas: Ενδοδαπέδιο σύστημα Low Black χαμηλής θερμικής αδράνειας

Μια νέα πρόταση για τις εγκαταστάσεις ακτινοβολίας δαπέδου παρουσιάζει η Tiemme Hellas. Πρόκειται για το πρωτοποριακό, σύμφωνα με την εταιρεία, σύστημα Low Black, το οποίο αποτελεί την εξέλιξη του συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού, καθώς συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της αξιοπιστίας και της εύκολης τοποθέτησης των παραδοσιακών συστημάτων με τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που εξασφαλίζει η χαμηλή θερμική αδράνεια του νέου συστήματος. Το Low Black αποτελείται από:

  1. Υψηλής αντοχής και θερμικής αντίστασης μονωτική πλάκα, η οποία μειώνει δραστικά τις απώλειες της εγκατάστασης, εξασφαλίζοντας την ενεργειακή απόδοσή της.
  2. Σωλήνα διάστρωσης PE-X 16×2 ή 17×2 που εγγυάται τη θερμική άνεση αλλά και τη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης.
  3. Κάλυψη από σύγχρονο αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα, το οποίο λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών του αλλά και της υψηλής αντοχής της μονωτικής πλάκας, μπορεί, πιστοποιημένα, να τοποθετηθεί με πάχος μόνο 1cm πάνω από το σωλήνα.

Η Tiemme Hellas τονίζει ότι η νέα πρότασή της στην ακτινοβολία δαπέδου είναι ιδανική για νέες κατασκευές αλλά και για ανακαινίσεις (με τελικό ύψος εγκατάστασης από 2,4 έως 5cm), προσφέροντας (σε σχέση με την παραδοσιακή ενδοδαπέδια θέρμανση), μείωση των δαπανών θέρμανσης κατά 25% και αύξηση της ταχύτητας αντίδρασης (από θερμοκρασία οικονομίας σε θερμοκρασία λειτουργίας) κατά 80%.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ