Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΧρηστικάEπικαιροτηταVerde.tec 2024: Προς νέο ρεκόρ συμμετοχών η 6η διεθνή έκθεση από 29...

Verde.tec 2024: Προς νέο ρεκόρ συμμετοχών η 6η διεθνή έκθεση από 29 – 31 Μαρτίου

Σε νέα ημερομηνία από τις 29 έως και τις 31 Μαρτίου 2024 πραγματοποιείται  η 6η διεθνής έκθεση VERDE.TEC / Τεχνολογίες Περιβάλλοντος στο MEC Παιανίας, που αποτελεί πλέον το σταθερό ετήσιο ραντεβού για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις.

Καθώς οι εξελίξεις στον τομέα του περιβάλλοντος τρέχουν με ταχείς ρυθμούς και η προσπάθεια για την προστασία του γιγαντώνεται, η πρώτη εξειδικευμένη έκθεση της χώρας που «άνοιξε το δρόμο» για τη διεξαγωγή εκθέσεων για το περιβάλλον, έρχεται για να δώσει λύσεις και απαντήσεις.

Για τρεις ημέρες η καινοτομία, η τεχνολογία αιχμής και η έρευνα θα βρεθούν στο επίκεντρο της VERDE.TEC η οποία δεν αποτελεί ένα απλό σημείο συνάντησης αλλά έχει πλέον αναδειχθεί σε αφετηρία συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης και Πολιτείας, ιδιαίτερα σήμερα που οι τεχνολογίες περιβάλλοντος αναδεικνύονται σταθερά σε ένα ισχυρό αναπτυξιακό και ανταγωνιστικό «χαρτί» για τη σύγχρονη οικονομία.

Η 6η διοργάνωση αναμένεται να φιλοξενήσει τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, το πλέον δυναμικό και διευρυμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων, καθώς και να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες. Ήδη, ενδιαφέρον για συμμετοχή έχουν εκφράσει εταιρείες, φορείς, επιστήμονες, εκπαιδευτικά ιδρύματα και φυσικά Πολιτεία και τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ σχεδιάζονται δεκάδες σεμινάρια, ημερίδες και workshop.  

Παράλληλα, προετοιμάζεται η γιορτή του περιβάλλοντος τα Greek Green Awards. Για ακόμη μία χρονιά η επιλογή των νικητών θα γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή η οποία θα μελετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα επιλέξει οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, μέσα από έργα που έχουν υλοποιήσει ή προϊόντα και λύσεις που έχουν αναπτύξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ