Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΑποχέτευσηΣΩΛΗΝ ΑΒΕΕ: Σύστημα Solidrains για υψηλή αντοχή και στεγανότητα

ΣΩΛΗΝ ΑΒΕΕ: Σύστημα Solidrains για υψηλή αντοχή και στεγανότητα

Το πρωτοποριακό σύστημα αποχέτευσης Solidrains παρουσιάζει η Σωλήν ΑΒΕΕ, που –όπως αναφέρει– σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευελιξία του εγκαταστάτη και την ταχύτητα τοποθέτησης, και αποτελείται από εύκαμπτους ελικοειδείς εξωτερικά και λείους εσωτερικά σωλήνες.

Ο εύκαμπτος ελικοειδής σωλήνας διατίθεται σε στροφεία των 10/20m, κάτι που σε συνδυασμό με τη μικρή ποσότητα εξαρτημάτων που χρειάζεται, κάνει τη μεταφορά του εύκολη και οικονομική, ακόμα και στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου.

Λόγω της ευκαμψίας του σωλήνα, μπορεί να ακολουθήσει οποιαδήποτε διαδρομή, ακόμα και προκαθορισμένη, με χρήση ελάχιστων εξαρτημάτων.

Οι σωλήνες είναι κατάλληλοι για υγρά, με σύσταση λυμάτων μπάνιου, ενώ ο γκρι σωλήνας περιέχει σταθεροποιητές UV ακτινοβολίας που προσδίδουν ιδιαίτερη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.

Το σύστημα (σωλήνες και εξαρτήματα) είναι εξολοκλήρου από PVC, υλικό δοκιμασμένο στις αποχετεύσεις, και παρέχει υψηλές προδιαγραφές αντοχής και στεγανότητας για τις συνθήκες λειτουργίας ενός αποχετευτικού δικτύου οικιακών ή βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Όπως τονίζει η Σωλήν ΑΒΕΕ, είναι η μοναδική εταιρεία που παράγει το σύστημα Solidrains, για το οποίο διαθέτει και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ