Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕργαλείαΥΔΑΤΩΡ ΑΕ: Προεγκατεστημένο πυροσβεστικό συγκρότημα της σειράς Metta εντός πυράντοχου οικίσκου

ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ: Προεγκατεστημένο πυροσβεστικό συγκρότημα της σειράς Metta εντός πυράντοχου οικίσκου

Τη λύση του εργοστασιακά εγκατεστημένου πυροσβεστικού συγκροτήματος εντός οικίσκου παρουσιάζει στην Ελλάδα η «Υδάτωρ ΑΕ», ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής μας για «compact» λύσεις που εγκαθίστανται εύκολα και γρήγορα.

Οι οικίσκοι κατασκευάζονται εξολοκλήρου στο εργοστάσιο της ίδιας της εταιρείας και διαστασιολούνται βάσει των αναγκών της εγκατάστασης. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από μεταλλικές δοκούς, ενώ η πλαγιοκάλυψη και η οροφή είναι από πυράντοχο πάνελ EI 60 A2 S1, το οποίο έχει πυραντοχή διάρκειας 60 λεπτών. Υπάρχει μία κύρια είσοδος με μπάρα ασφαλείας στο εσωτερικό, καθώς και άλλα ανοιγόμενα σημεία περιμετρικά για διευκόλυνση της πρόσβασης στα μηχανικά μέρη σε περίπτωση συντήρησης.

Οι οικίσκοι έχουν όλες τις περιφερειακές διατάξεις που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία της πυρόσβεσης, καθώς και τον προβλεπόμενο βοηθητικό εξοπλισμό λειτουργίας και ασφάλειας. Τα προσυγκροτημένα πυροσβεστικά εντός οικίσκου μπορούν να κατασκευαστούν με βάση τα πρότυπα πυρόσβεσης ΕΝ12845 ή το NFPA20, που ισχύουν αντίστοιχα σε Ευρώπη και Αμερική.

Τα πολλαπλά οφέλη αυτής της λύσης δεν περιορίζονται μόνο στην ευκολία της εγκατάστασης και μετακίνησης αλλά και στην εργοστασιακή ποιότητα κατασκευής, με εγγύηση για την εγκατάσταση του οικίσκου και την οπουδήποτε τοποθέτησή του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ