Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

ΑρχικήΕιδήσεις30 Χρόνια Υπεύθυνης Ενημέρωσης

30 Χρόνια Υπεύθυνης Ενημέρωσης

30 χρόνια υπεύθυνης ενημέρωσης

Το περιοδικό «Θερμοϋδραυλικός» γιορτάζει 30 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στην κλαδική ενημέρωση, γεγονός που χαιρετίζουν προσωπικότητες της πολιτείας και εκπρόσωποι των σημαντικότερων φορέων της αγοράς.

Από το 1991 που ξεκίνησε την κυκλοφορία του, το περιοδικό είχε σαν στόχο να υπηρετήσει και να στηρίξει τον κλάδο, να συμβάλει στην αναβάθμιση της τεχνογνωσίας και να προσφέρει έγκαιρη, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση.

Σήμερα, μετά από 30 χρόνια, ο «Θερμοϋδραυλικός» παραμένει και συνεχίζει να αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πηγή αναβαθμισμένης πληροφόρησης, φιλοξενώντας πλούσια τεχνική αρθρογραφία με εξειδικευμένα τεχνικά θέματα για τους κατασκευαστές, εισαγωγείς, εμπόρους και επαγγελματίες των νευραλγικών χώρων της θέρμανσης, της ψύξης και της ενέργειας.

Παρακάτω ακολουθούν οι χαιρετισμοί των φορέων για το επετειακό τεύχος, τους οποίους και ευχαριστούμε πάρα πολύ.

 

 

 

«Nα συνεχίσετε να στέκεστε αρωγοί στις επιχειρήσεις και στους φορείς, αλλά και να εδραιώσετε έτι περαιτέρω τη θέση σας στη συνείδηση του αναγνωστικού σας κοινού»

Κώστας Σκρέκας

Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Η έλευση του 2020 επιφύλασσε σε ολόκληρο τον κόσμο την εμφάνιση ενός «αόρατου» εχθρού που δεν γνωρίζει σύνορα και δεν κάνει διακρίσεις. Μια πρωτόγνωρη και υπό διαρκή «μετάλλαξη» πραγματικότητα διαμορφώθηκε και στη χώρα μας, με ιδιαιτέρως δυσμενείς υγειονομικές, κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις.

Έναν χρόνο μετά τον άοκνο αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για να μείνουμε όρθιοι, ενωμένοι και δυνατοί για την επόμενη μέρα, διαφυλάττοντας πρωτίστως το πολυτιμότερο αγαθό μας που είναι η υγεία, το φως στο τέλος του τούνελ είναι πλέον ορατό. Μπορούμε λοιπόν να είμαστε αισιόδοξοι πως βαδίζουμε προς το τέλος του και, παράλληλα, προς μια νέα αρχή μετάβασης της χώρας μας σε μια βιώσιμη ανάπτυξη, με περιβαλλοντικό πρόσημο.

 

Στη σημερινή απαιτητική εποχή που διανύουμε, το περιοδικό «Θερμοϋδραυλικός» άντεξε και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, με συνέπεια, κλείνοντας φέτος τα 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην κλαδική ενημέρωση.

Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσετε να στέκεστε αρωγοί στις επιχειρήσεις και στους φορείς, αλλά και να εδραιώσετε έτι περαιτέρω τη θέση σας στη συνείδηση του αναγνωστικού σας κοινού!

 

 

 

 

«O ρόλος του περιοδικού τύπου στην ανάλυση των εξελίξεων στην τεχνολογία και των αλλαγών που επέρχονται στην οικονομία και στο παραγωγικό πρότυπο είναι χρήσιμος»

Δημήτρης Βέργαδος

Χημικός μηχανικός ΕΜΠ, διευθυντής στον Τομέα ΜΜΕ Θέσεων και Ενημέρωσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ)

Ο ρόλος του περιοδικού τύπου στην ανάλυση των εξελίξεων στην τεχνολογία και των αλλαγών που επέρχονται στην οικονομία και στο παραγωγικό πρότυπο είναι χρήσιμος και, πολλές φορές, αναντικατάστατος. Σήμερα δε ακόμη περισσότερο, αφού οι   επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν συνθήκες μεγάλης πολυπλοκότητας, αλλά και αναμετρούνται με τις ευρείες σύγχρονε

ς προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης, του ψηφιακού μετασχηματισμού και της βιωσιμότητας / πράσινης μετάβασης, οι οποίες επιβάλλουν την πρόσβαση σε πολλές διαφορετικές ειδικότητες και σε εξειδικευμένες δεξιότητες.

Το μέλλον μας είναι άρρηκτα συνυφασμένο με την αναβάθμιση της ικανότητάς μας να καινοτομούμε· και στο πλαίσιο αυτό, ο ρόλος του ανθρώπινου κεφαλαίου κρίνεται καθοριστικός.

Ο ΣΕΒ υποστηρίζει ότι η εκπαίδευση και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων όλων των εργαζομένων είναι μια μακρόπνοη επένδυση, για την παραγωγική επανεκκίνηση, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, και τελικά της εξωστρέφειας στην παγκόσμια αγορά. Επιπλέον, η υιοθέτηση ενός βιώσιμου οικονομικού μοντέλου και η επιτυχής αναμέτρηση με τις απαιτήσεις του «πράσινου μετασχηματισμού» αποτελούν αναπόδραστη επιλογή και ευκαιρία για φυγή προς τα εμπρός.

Με την πεποίθηση ότι μοιραζόμαστε κοινές αντιλήψεις για το παρόν και το μέλλον των οικονομικών και παραγωγικών μας δομών, σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δημιουργικό έργο σας.

 

 

 

 

«Συμβάλλετε στην ορθή ενημέρωση του μεγάλου πλήθους των αναγνωστών του “Θερμοϋδραυλικού”»

Αθανάσιος Σαββάκης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ)

Η έγκυρη ενημέρωση και πληροφόρηση για τεχνικούς αρκετών επαγγελματικών κλάδων της χώρας είναι η διαχρονική προσφορά του περιοδικού «Θερμοϋδραϋλικός» στην επιχειρηματικότητα αλλά και στην κοινωνία.

Τα προηγούμενα 30 χρόνια αποδεικνύουν την αξιοπιστία της συγκεκριμένης έκδοσης, η οποία έχει καταστεί σημείο αναφοράς για την ορθή ενημέρωση του μεγάλου πλήθους των αναγνωστών του.

Εύχομαι στον «Θερμοϋδραϋλικό» να συνεχίσει τη σημαντική του προσφορά στα τεχνικά επαγγέλματα και να τον συγχαίρουμε κάθε χρόνο· και παράλληλα εύχομαι υγεία και δύναμη στο προσωπικό που υποστηρίζει την έκδοσή του!

 

 

 

 

 

«Το περιοδικό “Θερμοϋδραυλικός” παρέχει γνώσεις που συμβάλλουν στην αναβάθμιση του κλάδου»

Βασίλης Κορκίδης

Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Β.Ε.Π.)

Η διά βίου μάθηση αλλά και η έγκαιρη και ορθή ενημέρωση αποτελούν δύο από τα «ισχυρότερα όπλα» για τη διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας για τους περισσότερους τεχνικούς και επαγγελματικούς κλάδους της χώρας. Αυτή τη «φιλοσοφία» υπηρέτησε –και εύχομαι να συνεχίσει να υπηρετεί– η περιοδική έκδοση «Θερμοϋδραϋλικός», που συμπλήρωσε 30 χρόνια έντυπης και αδιάλειπτης παρουσίας στην κλαδική ενημέρωση. Συνηθίζουμε να λέμε ότι «η γνώση είναι δύναμη»· και η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» που εκδίδει –μεταξύ των άλλων τεχνικών εκδόσεών της– τον «Θερμοϋδραϋλικό», παρέχει μέσα από τη συγκεκριμένη έκδοση γνώσεις που συμβάλλουν στην αναβάθμιση των προσφερόμενων από τον συγκεκριμένο κλάδο υπηρεσιών. Εύχομαι στην έκδοση να συνεχίσει το εποικοδομητικό της έργο στην ενημέρωση!

 

 

 

 

 

«Ο “Θερμοϋδραυλικός” έχει καταγραφεί στη συνείδηση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων του χώρου ως το περιοδικό που προσφέρει έγκυρη ενημέρωση»

Γιώργος Καββαθάς

Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών – Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.)

Το περιοδικό «Θερμοϋδραϋλικός» έχει καταγραφεί στη συνείδηση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων του χώρου για την έγκυρη ενημέρωση που προσφέρει. Τα 30 χρόνια ζωής του περιοδικού αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για του λόγου το αληθές. Στη πρωτοφανή συγκυρία που βιώνουμε, η παρακολούθηση και η έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση για τις εξελίξεις (που είναι και πολλές και ραγδαίες) δίνουν επιπρόσθετη αξία στο περιοδικό που ανταποκρίνεται στις νέες αυτές προκλήσεις.

Είμαι βέβαιος πως ο «Θερμοϋδραϋλικός» θα μας συντροφεύει για πολλά ακόμα χρόνια, αποτελώντας τον ενημερωτικό κόμβο στον οποίο θα προσφεύγουμε για να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις του κλάδου και να προβάλουμε τις απόψεις μας.

Με την ελπίδα πως θα ξεπεράσουμε το συντομότερο δυνατό την πανδημική κρίση, εύχομαι υγεία στο στελεχιακό δυναμικό του περιοδικού και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες!

 

 

 

 

 

 

«Ο “Θερμοϋδραυλικός”, μέσα από τη συνεπή του διαδρομή, έφερε ένα νέο ύφος στην κλαδική ενημέρωση»

Αναστάσιος Καπνοπώλης

Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Β.Ε.Θ.)

Το περιοδικό «Θερμοϋδραυλικός», μέσα από τη μακρά πορεία του, αποτελεί μία σημαντική πηγή ενημέρωσης για έναν δυναμικό επαγγελματικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας, όπως είναι οι θερμοϋδραυλικοί.

Με την πλούσια θεματολογία του, το περιοδικό συνεισφέρει στην έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση των θερμουδραϋλικών, προκειμένου να μαθαίνουν για τις νέες εξελίξεις στον κλάδο τους, για τα νέα προϊόντα και για τις τάσεις της συγκεκριμένης αγοράς.

Ο «Θερμοϋδραυλικός», μέσα από τη συνεπή του διαδρομή, αγκαλιάστηκε στην πάροδο της ζωής του, φέρνοντας ένα νέο ύφος στην κλαδική ενημέρωση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως πλέον μετρά 30 χρόνια κυκλοφορίας. Πάντα χρειάζονται ενημερωτικές φωνές, και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για εξειδικευμένες φωνές που στοχεύουν στην εμπεριστατωμένη πληροφόρηση.

Εύχομαι ολόψυχα το περιοδικό σας –που έχει γίνει, όλα αυτά τα χρόνια, καλός και υπεύθυνος σύμβουλος ενημέρωσης για τους θερμοϋδραυλικούς– να τα εκατοστίσει και να συνεχίσει να έχει επιτυχίες και πρωτιές.

Χρόνια πολλά και καλά!

 

 

 

 

«Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο έργο σας!»

Δρ. Σπυρίδων Οικονόμου

Πρόεδρος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ)

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 30 χρόνων παρουσίας σας, εύχομαι να συνεχίσετε την επιτυχημένη πορεία σας στο χώρο της κλαδικής ενημέρωσης, με την ίδια εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το ζήλο για τα επόμενα χρόνια.

Το ΚΑΠΕ δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στον τομέα των κτιρίων, υποστηρίζοντας την πολιτεία, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς και τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς της αγοράς. Προωθεί την ενσωμάτωση τεχνολογιών ανανεώσιμων πηγών και ενεργειακής αποδοτικότητας στο δομημένο περιβάλλον και υποστηρίζει την εφαρμογή νέων επιχειρηματικών μοντέλων, όπως είναι οι εταιρείες ενεργειακών υπηρεσιών και τα συμβόλαια ενεργειακής αποδοτικότητας. Για την επιτυχή ενημέρωση του έργου του, έχει αναπτύξει πολύχρονες και γόνιμες συνεργασίες με έγκυρα μέσα ενημέρωσης, όπως είναι ο «Θερμοϋδραυλικός» της «Τεχνοεκδοτική / T-Press», που καλύπτει τεχνικά θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και αειφόρου ανάπτυξης με πράσινες πηγές ενέργειας.

Πιστεύουμε ότι οι αναγνώστες του περιοδικού «Θερμοϋδραυλικός» θα εξακολουθούν να ενημερώνονται και τα επόμενα χρόνια για σημαντικά οικονομικά, επιχειρηματικά και τεχνικά θέματα, με έμφαση σε νέες τεχνολογίες και υλικά που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη έξυπνων κτιρίων και υποδομών.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο έργο σας!

 

 

 

 

«Το περιοδικό έχει καταφέρει όχι μόνο να εδραιωθεί αλλά και να δημιουργήσει μια νέα κουλτούρα στον κλάδο»

Βασίλης Γιωτόπουλος

Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας (ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε.)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων έγκυρης και εμπεριστατωμένης ενημέρωσης σε θέματα που άπτονται του κλάδου θέρμανσης και ενέργειας, εύχομαι ολόψυχα στο συντακτικό επιτελείο του περιοδικού, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε, να συνεχίσει την επιτυχή του πορεία στην αξιόπιστη ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου για τις εξελίξεις στην αγορά και στο χώρο της τεχνολογίας.

Κατά την πολυετή του παρουσία στον χώρο του ειδικού Τύπου, το περιοδικό έχει καταφέρει όχι μόνο να εδραιωθεί αλλά να δημιουργήσει μια νέα κουλτούρα στον κλάδο.

Όλα αυτά τα δημιουργικά χρόνια συνεργασίας μας, έχει υπάρξει αξιόλογος συμπαραστάτης στο έργο της Ένωσης για την εξυγίανση της αγοράς και την προώθηση νέων τεχνολογιών, καθώς αποτελεί πρόσφορο έδαφος ανταλλαγής απόψεων και καλών πρακτικών, με αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση του επιπέδου λειτουργίας των εταιρειών και επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και την αποκόμιση σημαντικών οφελών για τον τελικό καταναλωτή, τον κλάδο και γενικότερα.

Με τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσετε την αξιόλογη πορεία σας στο μέλλον, εύχομαι καλή και δημιουργική συνέχεια!

 

 

 

 

«Εύχομαι εκ βάθους καρδίας στο άξιο επιτελείο σας υγεία, ώστε να έχει τη δύναμη για τη συνέχιση της έκδοσης του περιοδικού»

Ευθύμιος Σπανός

Πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας (Ε.Β.Η.Ε.)

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ένωσή μας να συμμετάσχει στο επετειακό τεύχος του περιοδικού «Θερμοϋδραϋλικός», το οποίο διακρίνεται για την ολοκληρωμένη παρουσίαση του κλάδου των θερμικών ηλιακών αλλά και των συγγενών επαγγελμάτων.

Σε ένα τέτοιο εξελισσόμενο περιβάλλον είναι σημαντικό να υπάρχουν ειδικά περιοδικά σαν κι αυτό, εξαιρετικά εργαλεία επικοινωνίας τα οποία παρουσιάζουν νέες και καινοτόμες ιδέες και τάσεις που αφορούν το χώρο της θέρμανσης και της παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 ετών έντυπης και αδιάλειπτης παρουσίας στην κλαδική ενημέρωση, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την άριστη ομάδα του περιοδικού, η οποία συστηματικά συνέβαλε στην ανάδειξη των θέσεών μας και στην ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τα προϊόντα και τις τεχνολογίες των μελών της Ένωσής μας.

Χαιρετίζοντας τα γενέθλια του περιοδικού «Θερμοϋδραϋλικός», εύχομαι εκ βάθους καρδίας στο άξιο επιτελείο του υγεία, ώστε να έχει τη δύναμη για τη συνέχιση της εκδόσεώς του.

 

 

 

 

 

«Χαιρετίζουμε τα 30 χρόνια έκδοσης του περιοδικού και ευχόμαστε μακροημέρευση και πολλές επιτυχίες»

Δρ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος

Πρόεδρος του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμου Εξαγωγέων

Η σύγχρονη επιχειρηματικότητα έχει ανάγκη έγκυρες πηγές ενημέρωσης, που να παρουσιάζουν επιτυχημένα παραδείγματα επιχειρήσεων, να αποτυπώνουν την κατάσταση ενός κλάδου και ταυτόχρονα να εντοπίζουν τις ευκαιρίες, όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μετά από τρεις δεκαετίες παρουσίας στο χώρο της ενημέρωσης, το περιοδικό «Θερμοϋδραϋλικός» έχει να επιδείξει ένα άκρως αξιέπαινο έργο ως φορέας πληροφόρησης, συνιστώντας έναν απαραίτητο σύμμαχο για τις επιχειρήσεις του κλάδου. Ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο, η ύπαρξη ενός κλαδικού ενημερωτικού εντύπου που καλύπτει όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι απαραίτητη.

Ο ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα εξωστρέφειας στη χώρα, με περισσότερα από 750 μέλη σε όλη την ελληνική επικράτεια, εκπροσωπώντας αρκετές επιχειρήσεις του κλάδου.

Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο αναγνωρίζουμε το σημαντικό έργο που επιτελεί το περιοδικό «Θερμοϋδραϋλικός», χαιρετίζουμε τα 30 χρόνια έκδοσής του και ευχόμαστε μακροημέρευση και πολλές επιτυχίες!

 

 

 

 

 

«Το περιοδικό “Θερμοϋδραυλικός” κλείνει 30 χρόνια ζωής αφήνοντας ποιοτικό, ουσιαστικό και δημιουργικό αποτύπωμα στον κλάδο»

Δημήτρης Βαργιάμης

Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (Ο.Β.Υ.Ε.)

Το περιοδικό «Θερμοϋδραϋλικός» κλείνει 30 χρόνια ζωής· μια περίοδο μεγάλης προσπάθειας και προσφοράς στην ενημέρωση, με ποιοτικό, ουσιαστικό και δημιουργικό αποτύπωμα στον κλάδο.

Σε αυτή του την πορεία το περιοδικό «Θερμοϋδραϋλικός», εκτός από το θεσμικό του ρόλο, αυτόν της ενημέρωσης και της ανάδειξης των προβλημάτων και των εξελίξεων στο χώρο μας, πήρε πρωτοβουλίες σε δράσεις επιχειρηματικής εξωστρέφειας αλλά και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα συνέβαλε και βοήθησε σε πολλές περιπτώσεις στο τεχνικό κομμάτι του κλάδου, διαμορφώνοντας μια διαφορετική κουλτούρα στο χώρο της ενημέρωσης.

Ευχόμαστε στους μεν ιδιοκτήτες και στους συνεργάτες του «Θερμοϋδραϋλικού» να συνεχίσουν το παραγωγικό και δημιουργικό τους έργο, και στο περιοδικό να εκατοστίσει τα χρόνια της παρουσίας του στο χώρο μας.

 

 

Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Καύσης (Π.Ο.Ε.Τ.Ε.Κ.)

«Το περιοδικό “Θερμοϋδραυλικός” μετρά 30 χρόνια προσφοράς στον κλάδο»

Δημήτρης Μπόμπος

Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Καύσης (Π.Ο.Ε.Τ.Ε.Κ.)

 

Θέλω να ευχαριστήσω το περιοδικό «Θερμοϋδραυλικός» για τα τριάντα χρόνια προσφοράς του στον κλάδο και να ευχηθώ τη συνέχεια του περιοδικού και στο μέλλον με τις καλύτερες συνθήκες. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ την απελευθέρωσή μας από την πανδημία το ταχύτερο δυνατόν και την επιστροφή στην κανονικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

«Το περιοδικό σας υπηρετεί αδιαλείπτως εδώ και 30 χρόνια την ουσιαστική ενημέρωση με εξαντλητική τεχνική αρθρογραφία»

Αθανάσιος Στρουμπούλης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθήνας (Σ.Ε.Υ.Α.)

Σας εύχομαι από καρδιάς να τα χιλιάσετε! Παρά το γεγονός ότι τα ηλεκτρονικά μέσα έχουν καταλάβει (παγκοσμίως) το μεγαλύτερο μερίδιο ενημέρωσης του κοινού, ο έντυπος τύπος –και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο περιοδικός, όπως είστε εσείς– εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για την ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών που δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον «τίτλο» αλλά για την ουσία ενός θέματος.

Τα κλαδικά περιοδικά έχουν το προνόμιο –ή καλύτερα τη δυνατότητα– να διεισδύουν σε συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό προσφέροντας ουσιαστική ενημέρωση γύρω από το αντικείμενο ενασχόλησής του, εξαντλητική τεχνική αρθρογραφία (εργαλείο χρήσιμο για τις εργασίες που εκτελούμε) αλλά

και δημοσιογραφικά άρθρα που ενημερώνουν τους συναδέλφους μας ανά τη χώρα για τα μελλούμενα σε κάθε πόλη και νομό. Αυτά τα δύο είδη ενημέρωσης, το περιοδικό σας τα υπηρετεί αδιαλείπτως εδώ και 30 χρόνια, με σεβασμό και εντιμότητα.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε καλό στο εκδοτικό έργο σας!

«Εδώ και 30 χρόνια το περιοδικό “Θερμοϋδραυλικός” λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας»

Φώτης Τσαπαδάς

Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Υδραυλικών Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Υ.Θ.)

Θα ήθελα προσωπικά εγώ, αλλά και εκ μέρους του συνδέσμου των θερμοϋδραυλικών του νομού Θεσσαλονίκης, να συγχαρώ το  περιοδικό «Θερμοϋδραυλικός» για τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην κλαδική ενημέρωση.

Στους δυσμενείς καιρούς που ζούμε, η έμπρακτη στήριξη του κλάδου μας είναι ακόμη πιο αναγκαία, καθώς και αξιέπαινη. Ευχαριστούμε όλους όσους προσπαθούν καθημερινά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, για το βήμα που μας προσφέρουν αλλά και για το δίαυλο ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους συμπολίτες μας.

Ευελπιστούμε η καλή και στενή συνεργασία –που μετράει τριάντα έτη μέχρι τώρα– να εξακολουθήσει και στο μέλλον και να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τη στήριξη προς τον Σύλλογο αλλά και τις επιχειρήσεις των μελών του.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ότι είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις δυσκολίες της πανδημίας. Η σκέψη των μελών του Συλλόγου βρίσκεται στο πλευρό σας, υπηρετώντας το κοινό καλό του κλάδου μας. Τα προβλήματα που προκύπτουν προφανώς δεν είναι λίγα, ούτε ασήμαντα· δεν είναι όμως αξεπέραστα!

«Τα 30 χρόνια της έντυπης παρουσίας σας να συνεχιστούν με επιτυχίες!»

Κωνσταντίνος Σπανουδάκης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Καύσης Βορείου Ελλάδος «Προμηθέας»

 

Ένα «ευχαριστώ» είναι λίγο προς το περιοδικό «Θερμουδραυλικός» για τη διαχρονική στήριξη και συνεργασία τόσων ετών με τον κλάδο του επαγγελματία τεχνικού εγκαταστάσεων καύσης και όλου του τεχνικού κόσμου γενικότερα. Εύχομαι πραγματικά τα 30 χρόνια της έντυπης παρουσίας σας να συνεχιστούν με συνεχείς επιτυχίες! Να είμαστε υγιείς και να γιορτάσουμε μαζί και τα 60 χρόνια!

 

 

 

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 

«Ο “Θερμοϋδραυλικός” ανοίγει νέους δρόμους και εξακολουθεί να είναι βασικό σημείο αναφοράς για όλους τους συναδέλφους»

Θεόδωρος Κουτσαντώνης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Πάτρας

Το να συμπληρώνει το περιοδικό «Θερμοϋδραυλικός» τριάντα χρόνια παρουσίας είναι από μόνο του αξιόλογο επίτευγμα. Δείχνει ότι το έντυπο αυτό έχει καταφέρει να εδραιώσει κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο τη θέση του στην αγορά και ότι έχει δημιουργήσει μια στέρεη σχέση με το αναγνωστικό κοινό.

Είναι κοινώς αποδεκτό πως η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται ως μια δύσκολη εποχή σε πολλούς τομείς, ακόμα και στον ενημερωτικό.

Το περιοδικό όλα αυτά τα χρόνια προβάλλει όλα τα προβλήματα του κλάδου και στέκεται δίπλα μας. Για αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για την επικοινωνία, για την προώθηση των αιτημάτων μας και για την προβολή των προβλημάτων μας.

Ο «Θερμοϋδραυλικός» ανοίγει νέους δρόμους και εξακολουθεί να είναι βασικό σημείο αναφοράς για όλους τους συναδέλφους –και όχι μόνο– που θέλουν να αποκτήσουν βαθύτερη γνώση και να ενημερωθούν για ό,τι καινούργιο συμβαίνει στο χώρο μας.

Εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο δυναμισμό και να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της αδέσμευτης δημοσιογραφίας, για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Να τα χιλιάσει!

 

 

 

 

 

 

«Προβάλλετε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που σχετίζονται με την ύπαρξη και εδραίωση του επαγγέλματός μας»

Ηρακλής Δαριβιανάκης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Αδειούχων Εγκαταστατών Υδραυλικών Ν. Ηρακλείου

 

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Αδειούχων Εγκαταστατών Υδραυλικών Ν. Ηρακλείου, εκ μέρους όλων των συναδέλφων και με αφορμή την επέτειο των 30 ετών συνεχούς κυκλοφορίας του περιοδικού «Θερμοϋδραυλικός», εύχεται χρόνια πολλά στο περιοδικό που συνεχίζει να στηρίζει με τον ίδιο ζήλο τον κλάδο μας.

Το περιοδικό βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό των υδραυλικών όλο αυτό το διάστημα, τόσο μέσω των δημοσιεύσεων για τις δραστηριότητες αυτών και των κατά τόπους σωματείων τους όσο και μέσω της ενημέρωσης που παρέχει για εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο. Πληροφορεί για νέα προϊόντα και τεχνολογίες, κρατώντας διαρκώς ενήμερους τους συναδέλφους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του «Θερμοϋδραυλικού» που συντελούν στην έκδοση του περιοδικού και νμα ευχηθούμε καλή δύναμη στη συνεχή προσπάθειά τους ώστε να προβάλλονται όλα τα φλέγοντα ζητήματα που σχετίζονται με την ύπαρξη και εδραίωση του επαγγέλματός μας.

Ευχή όλων μας είναι, με το πέρας της πανδημίας, να μπορούμε να επιστρέψουμε όλοι υγιείς στην κανονικότητα.

 

 

 

 

 

 

«Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με πολλά ακόμη τεύχη που να ξεφυλλίζουμε μία προς μία σελίδα!»

Γιώργος Χαλέπης

Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Λάρισας

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υδραυλικών του Νομού Λάρισας σας εύχεται θερμά συγχαρητήρια για τα 30 χρόνια της πορείας σας. Όλα αυτά τα χρόνια μας πλαισιώνετε με επιλεγμένη, αξιόπιστη, έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση πληροφόρησης στα κλαδικά θέματα, ενώ η συμβολή σας στη διαφήμιση των νέων προϊόντων στο χώρο αποτελεί σημείο αναφοράς για τους κλάδους θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού́, φυσικού́ αερίου, ύδρευσης, ειδών μπάνιου, συστημάτων αποχέτευσης και μόνωσης.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε αυτή την επιτυχημένη προσπάθεια με αδιάλειπτο ζήλο, ποιότητα και συνέπεια για τους αναγνώστες σας, αλλά και για τους εργολήπτες υδραυλικούς, εγκαταστάτες και συντηρητές καυστήρων, τους μηχανικούς, εργολάβους, μελετητές και σπουδαστές, όπως επίσης και για τους κατασκευαστές, εισαγωγείς και εμπόρους ειδών του χώρου.

Σας ευχαριστούμε που δεν σταματάτε να σκιαγραφείτε τις εξελίξεις στο κλάδο μας με αυτό το κύρος και τη σοβαρότητα που σας διακρίνει, και σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με πολλά ακόμη τεύχη που να ξεφυλλίζουμε εμείς μία προς μία σελίδα!

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ 

«Να συνεχίσει ο “Θερμοϋδραυλικός” για πολλά χρόνια ακόμα να αποτελεί το έγκυρο και πρωτοπόρο έντυπο ενημέρωσης για τον κλάδο μας»

Νικόλαος Βαλομάνδρας

Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων και Περιχώρων

Η συμπλήρωση 30 χρόνων έντυπης κυκλοφορίας και αδιάλειπτης προσφοράς στον κλάδο του περιοδικού «Θερμοϋδραυλικός» αποτελεί από μόνη της ένα μεγάλο γεγονός και φανερώνει αφενός την ιστορική διαδρομή στο χώρο και αφετέρου τη μεγάλη στήριξη και ενημέρωση που παρέχει στους επαγγελματίες του κλάδου μας.

Ως πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων, θέλω να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχές –τόσο τις προσωπικές όσο και όλων των μελών του συνδέσμου– να συνεχίσει ο «Θερμοϋδραυλικός» για πολλά χρόνια ακόμα να αποτελεί το έγκυρο και πρωτοπόρο έντυπο ενημέρωσης για τον κλάδο μας.

Χρόνια πολλά!

 

 

 

 

 

 

 

 

«Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή σας στην ενημέρωση των συναδέλφων σε όλη τη χώρα και στην ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο μας»

Δημήτριος Ντούρμας

Πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών – Κλιματιστικών – Θερμικών Έργων και Καυσίμων Αερίων Νομού Ευβοίας (ΣΥΝΕ)

 

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την πρώτη έκδοση του έγκριτου περιοδικού σας «Θερμοϋδραυλικός», επιτρέψτε μου να αναγνωρίσω τη διαχρονικά πολύτιμη συμβολή σας αφενός στην ενημέρωση των συναδέλφων σε όλη τη χώρα γύρω από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, και αφετέρου στην ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο μας και των πρωτοβουλιών και ενεργειών που αναλαμβάνουν τα τοπικά και εθνικά συνδικαλιστικά όργανα, δρώντας έτσι καταλυτικά ως προς την καλλιέργεια πνεύματος ομαδικότητας και συνεργασίας στις τάξεις των συναδέλφων.

Θα ήθελα λοιπόν, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας, να σας ευχαριστήσω θερμά για αυτή τη συνεχιζόμενη προσφορά σας και για το γεγονός ότι προβάλλετε αφιλοκερδώς τις δραστηριότητές μας.

Έχετε τις ευχές όλων μας για ακόμα καλύτερη συνέχεια στο έργο σας!

 

 

«Ο “Θερμοϋδραυλικός” καθίσταται αρωγός στους επαγγελματίες βοηθώντας τους να παραμένουν στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων»

Γιώργος Ζυγούμης

Πρόεδρος του Σωματείου Αδειούχων Εγκαταστατών Καυστήρων «Εστία»

Ο «Θερμοϋδραυλικός» εδώ και τρεις δεκαετίες στέκεται δίπλα στον επαγγελματία του χώρου, αποτελώντας μια από τις σημαντικότερες πηγές στις οποίες μπορεί να ανατρέξει ο καθένας για έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση.

Μέσω των αξιόπιστων ενημερωτικών και τεχνικών άρθρων αλλά και μέσω της συνεχούς ενημέρωσης για νέα και καινοτόμα συστήματα, εργαλεία και λύσεις, ο «Θερμοϋδραυλικός» καθίσταται αρωγός στους επαγγελματίες βοηθώντας τους να παραμένουν στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Κι αυτή είναι μια συνεισφορά ιδιαιτέρως πολύτιμη στη σημερινή εποχή κατά την οποία η αλλαγή έρχεται με τόσο ταχείς ρυθμούς.

Ο «Θερμοϋδραυλικός» αποτελεί μια ανεκτίμητη πηγή ενημέρωσης, καθώς συγκεντρώνει και συνδυάζει χρηστικές και έγκυρες πληροφορίες αναφορικά με την επικαιρότητα, την αγορά, τη νομοθεσία και όλα τα ενδιαφέροντα θέματα για το χώρο.

Εύχομαι λοιπόν στην έκδοση «Θερμοϋδραυλικός» και στη συντακτική του ομάδα να συνεχίσουν να προσφέρουν και να υπηρετούν με συνέπεια τον κλάδο για πολλές ακόμα δεκαετίες.

 

 

 

 

 

 

«Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα φύλα του περιοδικού είναι πολύ σημαντικές»

Δημήτριος Καϊλάρης

Πρόεδρος του Σωματείου Θερμοϋδραυλικών Ν. Καβάλας

 

Αγαπητοί συντελεστές του κλαδικού περιοδικού «Θερμοϋδραυλικός», θέλω δημόσια να σας ευχαριστήσω για την τριαντάχρονη και αδιάλειπτη στήριξη του κλάδου μας με το περιοδικό σας, το οποίο προβάλλει θέματα που έχουν άμεση σχέση με εμάς.

Η αδιάκοπη συνεργασία σας με την ομοσπονδία μας, έχει προσδώσει μόνο θετικά αποτελέσματα στον κλάδο. Η ενημέρωση και οι πληροφορίες που λαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα φύλα του περιοδικού είναι σε όλα τα επίπεδα πολύ σημαντικές. Ιδιαίτερο και ξεχωριστό ενδιαφέρον βέβαια έχουν τα άρθρα που φιλοξενούνται στο περιοδικό σας, τα οποία είναι πάντα επίκαιρα, με πολύ υψηλό γνωστικό αντικείμενο και μας αφορούν άμεσα.

Εύχομαι καλή συνέχεια για πολλά χρόνια ακόμη στο έργο σας!

 

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

«Εύχομαι να συνεχίσει να εκδίδεται για πολλά ακόμα χρόνια το πολυαγαπημένο μας περιοδικό!»

Ελευθέριος Ιωάννης Ανεβλαβής

Πρόεδρος του Σωματείου Υδραυλικών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για το περιοδικό σας ως πρόεδρος του Σωματείου Υδραυλικών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Σας εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας με ακόμα περισσότερους αναγνώστες, προσφέροντας ενημέρωση όσον αφορά τις νέες εξελίξεις στον τομέα μας. Βιώνουμε μια νέα εποχή με δύσκολες συνθήκες και παρ’ όλα αυτά βλέπω φοβερά μεγάλη ανάκαμψη στον τομέα της οικοδομής. Εύχομαι να συμβαίνει το ίδιο σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Εύχομαι να συνεχίσει να εκδίδεται για πολλά ακόμα χρόνια το πολύ αγαπημένο μας περιοδικό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Σας ευχόμαστε από καρδιάς να τα εκατοστίσετε»

Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

Πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών του Νομού Ηλείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Ηλείας σας εύχεται από καρδιάς να τα εκατοστίσετε συμβάλλοντας στην ενημέρωση του κλάδου μας, ο οποίος έχει τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά ανάγκη από την ενημέρωσή σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ο “Θερμοϋδραυλικός” είναι από τα πιο αξιόλογα ενημερωτικά περιοδικά και διακρίνεται για την ολοκληρωμένη προβολή του κλάδου»

Μανώλης Γαϊτάνος

Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών του Νομού Κορινθίας

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα, να μου ζητηθεί να συμπεριληφθούν οι ευχές μου στο επετειακό τεύχος του περιοδικού «Θερμοϋδραυλικός», το οποίο είναι από τα πιο αξιόλογα ενημερωτικά περιοδικά και διακρίνεται για την ολοκληρωμένη παρουσίαση του κλάδου.

Σε ένα τέτοιο εξελισσόμενο περιβάλλον, είναι σημαντικό να υπάρχουν ειδικά περιοδικά σαν κι αυτό, τα οποία παρουσιάζουν νέες, καινοτόμες ιδέες και τάσεις που αφορούν το χώρο των εγκαταστάσεων.

Χαιρετίζοντας τα τριακοστά γενέθλια του περιοδικού, εύχομαι εκ βάθους καρδίας στο άξιο επιτελείο της εκδόσεώς του υγεία, ώστε να έχει τη δύναμη για τη συνέχιση της ενημέρωσης του κλάδου μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε για πολλά ακόμα χρόνια να ενημερώνετε με τα άρθρα σας τους υδραυλικούς και όχι μόνο»

Γιώργος Σιώλιας

Πρόεδρος του Σωματείου Υδραυλικών Ν. Κοζάνης

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Υδραυλικών Ν. Κοζάνης και με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών από την έναρξη της κυκλοφορίας του περιοδικού «Θερμοϋδραϋλικός», σας ευχόμαστε να συνεχίσετε για πολλά ακόμα χρόνια να ενημερώνετε με τα άρθρα σας τους υδραυλικούς και όχι μόνο.

Χρόνια σας πολλά και καλά!

 

 

 

 

 

«Σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τα 30 χρόνια παρουσίας σας, και ευχόμαστε επιτυχίες στις προσπάθειές σας»

ΧΑΛΚΟΡ

H ΧΑΛΚΟΡ συγχαίρει ολόψυχα τόσο το συντακτικό επιτελείο όσο και την εκδότρια του περιοδικού «Θερμοϋδραϋλικός», για το έργο και την πολυετή συνεργασία με αμφίδρομα οφέλη.

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο περιοδικό που ακολουθεί την εποχή και κυκλοφορεί δυναμικά πλέον και σε ψηφιακή μορφή, ικανοποιώντας την ανάγκη για προβολή των νέων εφαρμογών και των εταιρειών του κλάδου, παρέχοντας αξιόπιστες πληροφορίες για τις λύσεων που προσφέρονται στο χώρο μας. Μέσα στην πλούσια ύλη του κάθε τεύχους βρίσκει ο αναγνώστης επίκαιρη και καλά ενημερωμένη πληροφόρηση για όλα τα προϊόντα, τις εξελίξεις και τα δρώμενα στον κλάδο των θερμοϋδραυλικών.

Σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τα 30 χρόνια παρουσίας σας και ευχόμαστε επιτυχίες στις προσπάθειές σας, συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο να παρέχετε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στον κλάδο!

Δημήτρης Θηλυκός

Μνήμες 30 χρόνων πίσω. Ξενοδοχείο «NOVOTEL». Γενική συνέλευση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Εγκαταστατών Υδραυλικών (Π.Ο.Σ.Ε.ΥΔ.). Στο χώρο μπαίνει μια όμορφη φιγούρα και τα μάτια των συναδέλφων στρέφονται προς την είσοδο. Λίγο συνεσταλμένη αλλά με απλόχερο χαμόγελο μας πλησιάζει και αυτοσυστήνεται.΄΄Λέγομαι Βούλα Μουρτά και έχω εκδώσει ένα περιοδικό με τον τίτλο «Θερμοϋδραυλικός». Αφορά τον κλάδο σας και θα ήθελα τη συνεργασία με τα θεσμικά όργανα του κλάδου. Εμείς έχουμε συνηθίσει και θεωρούμε την εφημερίδα «Υδραυλικός» που υπάρχει στο χώρο δικό μας όργανο και μας καλύπτει. Υπάρχουν δεσμοί πολλών χρόνων. Μας ξενίζει αυτό το ξαφνικό όπως γίνεται σχεδόν πάντα με την συνείδηση να αντιδρά σε κάθε νέο. Πολλοί συνάδελφοι είναι επιφυλακτικοί. Ορισμένοι δεχόμαστε το νέο με πιο ανοιχτό μυαλό. Έτσι στο διάλειμμα φουντώνει η συζήτηση με διαφορετικές γνώμες. Στο τέλος κυριαρχεί η άποψη που είμαι και εγώ σύμφωνος ότι θα είναι καλό για τον κλάδο να υπάρχουν δυο περιοδικά. Θα δημιουργηθεί άμιλλα και έτσι οι συνάδελφοι θα έχουν καλύτερη πληροφόρηση. Η αλήθεια είναι ότι η ύπαρξη του «Θερμοϋδραυλικός» έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη βελτίωση και των δύο περιοδικών. Με επιστημονικά άρθρα πολλών μηχανολόγων που αποσκοπούσαν στη βελτίωση του επιπέδου των συναδέλφων, καλή πληροφόρηση για τα νέα προϊόντα της δουλειάς μας ,καλή με ποιότητα προσεγμένη έκδοση αλλά και με κοινωνική προσφορά ήθος και σεμνότητα. Οι ευχές μου είναι από καρδιάς να μπορέσει να αντέξει και να προσφέρει στον κλάδο μας και στην κοινωνία τις υπηρεσίες του. Φοβάμαι με τη γενικότερη εξέλιξη της τεχνολογίας και την διαδικτυακή πληροφόρηση ότι υπάρχει κίνδυνος να αφανισθούν μικρές εφημερίδες και κλαδικά περιοδικά. Γι’ αυτό πιστεύω ότι επιβάλλεται η πολιτεία να στηρίζει αυτή την πλουραλιστική και δημοκρατική αντίληψη καθώς επίσης και εμείς όλοι οι συνάδελφοι να παραμείνουμε συνδρομητές και όσοι δεν είναι να γίνουν.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ