Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Σημαντικές ειδήσεις

Αναβολή διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης της ΟΒΥΕ 26-27 Σεπτεμβρίου

Με επιστολή προς τα μέλη της, η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ) ενημερώνει ότι  λόγω των αυξημένων κρουσμάτων COVID-19 και σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ που παρατείνεται και ορίζει ως ανώτατο όριο τα 50 άτομα σε κοινωνικές εκδηλώσεις σε επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές, η Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολογιστική) που είχε προγραμματιστεί για τις 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020, αναβάλλεται.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Αγαπητοί συνάδελφοι:

Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων covid19, που παρατηρούνται στη χώρα το μήνα Αύγουστο και σύμφωνα µε σχετική ΚΥΑ, που παρατείνεται, και ορίζει ως ανώτατο όριο τα 50 άτοµα σε κοινωνικές εκδηλώσεις στις επιδηµιολογικά επιβαρυµένες περιοχές, αλλά και κατόπιν σχετικής απάντησης της Διεύθυνσης Επιχειρησιακής ετοιμότητας ΄Εκτακτων καταστάσεων Δηµόσια Υγείας του Υπουργείου Υγείας (παρατίθενται η απάντηση σε έγγραφο της Γ ΣΕΒΕΕ, που ακολουθεί, σελ.:2) για την αποφυγή μετακινήσεων πολλών ατόμων από διαφορετικές πόλεις της χώρας, σας ενηµερώνουμε ότι η διεξαγωγή της Γ.Σ. της ΟΒΥΕ(εκλογοαπολογιστική), που είχε οριστεί για τις 26 & 27/9-2020, αναβάλλεται. Το Δ.Σ. της ΟΒΥΕ θα συνεδριάσει σύντοµα και σε συνάρτηση με τις εξελίξεις, θα σας ενηµερώσουμε σχετικά. 

Παράκληση: να ενηµερωθούν οι αντιπρόσωποι. 

Συναδελφικα για το Δ. Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΡΓΙΑΜΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡ/ΤΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ Π. ΚΑΤΣΑΡΟΣ 

Σημείωση : Οι τοπικές επαγγελματικές ενώσεις που δεν ανήκουν σε περιοχές με επιβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο, μπορούν να διεξαγάγουν εκλογές, σύμφωνα με τα μέτρα προφύλαξης (αποστάσεις, γάντια, χρήση μάσκας κλπ) που έχει ορίσει η κυβέρνηση. »

Ελέγξτε επίσης

Η βουλγαρική Bulgartransgaz με 20% στον FSRU Αλεξανδρούπολης

Η ελληνική εταιρεία Gastrade υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση του 20% του μετοχικού της κεφαλαίου …