Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

ΑρχικήΎδρευσηCALPAK: Aτελείωτο και φρέσκο ζεστό νερό χρήσης

CALPAK: Aτελείωτο και φρέσκο ζεστό νερό χρήσης

Tο Χ-flow της Calpak είναι ένα δοχείο διέλευσης φρέσκου νερού πολύ υψηλής αποδοτικότητας, σχεδιασμένο να λειτουργεί εξαιρετικά είτε συνδεθεί με αντλία θερμότητας είτε με λέβητα αερίου ή πετρελαίου. Φυσικά μπορεί να φορτιστεί και με δωρεάν ηλιακή ενέργεια από τους ηλιακούς συλλέκτες της Calpak. Το σύστημα προσφέρει συνεχή και αδιάλειπτη παροχή ζεστού νερού χρήσης στην επιθυμητή θερμοκρασία, σε ποσότητα έως και 6.000 λίτρων την ώρα ανά δοχείο.

Το νερό χρήσης δεν αποθηκεύεται, αλλά ζεσταίνεται άμεσα από τον εναλλάκτη διέλευσης, με αποτέλεσμα να παραμένει φρέσκο και καθαρό, χωρίς βακτηρίδια. Το X-flow έχει την ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση. Χάρη στην εξαιρετική αποδοτικότητα του εναλλάκτη διέλευσης (99%) η φόρτιση του δοχείου αδράνειας μπορεί να γίνει ακόμη και σε 1 μόνο βαθμό περισσότερο από την επιθυμητή θερμοκρασία του ζεστού νερού χρήσης.

Καθώς το νερό δεν αποθηκεύεται, το X-flow δεν διαβρώνεται, με αποτέλεσμα το προσδόκιμο καλής λειτουργίας του να είναι πολύ υψηλό ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Διατίθεται με 10 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, σε μια πλήρη γκάμα για όλες τις ανάγκες κατοικιών και μικρών ή μεγάλων ξενοδοχείων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ