Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΑποχέτευσηΔήμος Πόρου: Μέχρι τέλος Μαΐου ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση υποδομών διαχείρισης...

Δήμος Πόρου: Μέχρι τέλος Μαΐου ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση υποδομών διαχείρισης λυμάτων

Η 30ή Μαΐου 2023 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος για το διαγωνισμό αναφορικά με την αναβάθμιση των υποδομών διαχείρισης λυμάτων του Δήμου Πόρου, ενώ η αποσφράγιση των προσφορών έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουνίου 2023. Το έργο, το οποίο έχει προϋπολογισμό 15,6 εκατ. ευρώ (αξία με ΦΠΑ 19,3 εκατ.) και έχει ενταχθεί στο ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης, αναβάθμισης και επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου και του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου Πόρου, καθώς  και έργα επαναχρησιμοποίησης επεξεργασμένων λυμάτων.

Ακόμη περιλαμβάνονται παρεμβάσεις που αφορούν τη βελτίωση της λειτουργίας των κεντρικών δικτύων και των αντλιοστασίων του αποχετευτικού δικτύου του Δήμου Πόρου, καθώς και εργασίες και εξοπλισμός για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Πόρου.

Επιπλέον, θα κατασκευαστούν εγκαταστάσεις τριτοβάθμιας επεξεργασίας που θα περιλαμβάνουν μονάδα διύλισης και μονάδα απολύμανσης μέσω υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (Ultraviolet [UV]). Το έργο θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία για χρονικό διάστημα 12 μηνών από τον ανάδοχο, ο οποίος θα αναλάβει και τη λειτουργία του έργου για χρονικό διάστημα 30 μηνών.

Αναθέτουσα αρχή του έργου είναι ο Δήμος Πόρου και η σύμβαση θα έχει συνολική διάρκεια 72 μήνες (6 χρόνια).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ