Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΕργαλείαΚαροτιέρες για εργασίες διάτρησης

Καροτιέρες για εργασίες διάτρησης

Όπως αναφέρει η JBK POWER TOOLS CENTER – ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ Ι.Κ.Ε , η καροτιέρα Eibenstock DB 200 είναι ένα κορυφαίο εργαλείο σχεδιασμένο για διάτρηση σκληρών υλικών όπως είναι σκυρόδεμα και πέτρα. Ο ισχυρός κινητήρας το καθιστά ιδανικό για επαγγελματίες εργολάβους και εργάτες κατασκευών που πρέπει να κάνουν ακριβείς και καθαρές κοπές γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο συμπαγής σχεδιασμός, καθώς και η ολοκληρωμένη παροχή νερού, καθιστούν το DB 200 εύκολο στη χρήση και στους ελιγμούς σε στενούς χώρους.

«Είτε εργάζεστε σε ένα μεγάλο κατασκευαστικό έργο είτε απλά χρειάζεται να κάνετε μερικές τρύπες για υδραυλικές ή ηλεκτρολογικές εργασίες, η καροτιέρα DB 200 της Eibenstock είναι μια αξιόπιστη και ανθεκτική επιλογή που θα κάνει τη δουλειά σωστά» επισημαίνει η εταιρεία.

Επίσης, η εταιρεία διαθέτει την καροτιέρα T2200 SU-15 της CARDI, ένα βαρέος τύπου μηχάνημα για το οποίο αναφέρει ότι είναι σχεδιασμένο «για επαγγελματίες που  απαιτούν εργαλεία υψηλών επιδόσεων για να χειριστούν δύσκολες εργασίες διάτρησης». Το σύστημα αποτελείται από έναν ισχυρό κινητήρα 2.200W, ένα τρυπάνι και βάση. Είναι ακριβές, αξιόπιστο και κατάλληλο ακόμα και για τα πιο δύσκολα υλικά, όπως είναι ισχυρό σκυρόδεμα, πέτρα, άσφαλτος, τοιχοποιία, τούβλα κ.ά. Έχει διάμετρο διάτρησης 32 – 202mm, και με την υγρή κοπή διασφαλίζει καθαρό, ακριβές και γρήγορο αποτελέσματα διάτρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ