Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕργαλείαHENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.: Σύστημα στεγανοποίησης εξαρτημάτων Lοctite 55 σε νέα συσκευασία

HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε.: Σύστημα στεγανοποίησης εξαρτημάτων Lοctite 55 σε νέα συσκευασία

Όπως επισημαίνει η Henkel Ελλάς, το Lοctite 55 είναι ένα προϊόν ιδανικό για στεγανοποίηση μεταλλικών και πλαστικών σωλήνων, και αντικαθιστά παραδοσιακές μεθόδους όπως η ταινία PTFE και η πράσινη πάστα. Δεν χρειάζεται να πολυμεριστεί, εξασφαλίζοντας άμεση στεγανοποίηση ακόμα και στη μέγιστη πίεση, παρέχοντας ταχύτητα και αξιοπιστία.

Πιστοποιημένο για εφαρμογές που αφορούν αέριο και πόσιμο νερό, το Lοctite 55 έχει αποκτήσει από την Gastec QA πιστοποίηση και για υδρογόνο, σύμφωνα με το πρότυπο AR 214. Η νέα πιστοποίηση ενσωματώνει τις υπάρχουσες εγκρίσεις NSF/ANSI, Πρότυπο 61, DVGW/KTW, WRAS και BAM.

Η εφαρμογή του Lοctite 55, όπως αναφέρει η Henkel Ελλάς, είναι πολύ απλή: Ο χρήστης απλά τυλίγει το νήμα γύρω από τον σωλήνα, ακολουθώντας την κατεύθυνση του σπειρώματος· το διασταυρώνει σε κάθε στροφή, το κόβει με την ενσωματωμένη κόφτρα και βιδώνει τους συνδέσμους. Μετά τη σύσφιγξη, οι σωλήνες ή οι σύνδεσμοι μπορούν να επανατοποθετηθούν έως και 45 μοίρες, χωρίς το Loctite 55 να χάσει τα χαρακτηριστικά του και την αξιοπιστία στη στεγανοποίηση.

Με σκοπό να κάνει την εφαρμογή του νήματος στεγανοποίησης εξαρτημάτων και σωληνώσεων Lοctite 55 ακόμα πιο εύκολη και πρακτική, η νέα συσκευασία του βελτιώθηκε και είναι κατασκευασμένη από 70% ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ περιλαμβάνει και εργαλείο κοπής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LOCTITE 55 δείτε εδώ: LOCTITE 55-Στεγανοποιητικό Νήμα Σπειρωμάτων – Henkel Adhesives (henkel-adhesives.com)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ