Η IDATOR Μέγας Χορηγός του ετήσιου συνεδρίου της ΟΒΥΕ

Δυναμικό «παρών» στο ετήσιο συνέδριο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου, έδωσε η εταιρεία IDATOR, συμμετέχοντας ως Μέγας Χορηγός.

Την εταιρεία εκπροσώπησαν στελέχη από τα τμήματα Πωλήσεων, τα οποία παρουσίασαν τις τελευταίες εξελίξεις σε καινοτομικά προϊόντα και λύσεις υψηλής αποδοτικότητας και ενεργειακής εξοικονόμησης, για τους επαγγελματίες του κλάδου της ύδρευσης, της θέρμανσης και του κλιματισμού. 

Επιπλέον, όσοι συμμετείχαν στο συνέδριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IDATOR, κ. Γιώργος Ευστρατιάδης, ο οποίος μίλησε για την εξέλιξη της εταιρείας και την ανανέωση της παρουσίας της με ένα νέο λογότυπο που σηματοδοτεί την έναρξη μιας καινούργιας εποχής. Ο ίδιος επίσης έθιξε το σημαντικό ζήτημα της κλιματικής κρίσης και το πώς αυτό επηρεάζει τις υπάρχουσες υποδομές, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του υπάρχοντος εξοπλισμού παγκοσμίως, προκειμένου ο πλανήτης να αντεπεξέλθει στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του μέλλοντος.

Η IDATOR ευχαριστεί την ΟΒΥΕ που για άλλη μια χρονιά τη φιλοξένησε στο συνέδριό της, καθώς και όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, με τους οποίους τα στελέχη της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν λύσεις και να προσφέρουν την πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία τους στο χώρο του νερού.

 

Ελέγξτε επίσης

Χαλκός: Ο πρωταγωνιστής πολλών σύγχρονων συστημάτων και εφαρμογών

Ο χαλκός είναι το μέταλλο που συνοδεύει τον άνθρωπο από τα πρώτα χρόνια της ζωής …

Τα Περιοδικά μας