Κάλεσμα της ΟΒΥΕ για συλλογικές δράσεις κατά της ακρίβειας και των ανατιμήσεων

«Οι συνεχείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας (φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα), αλλά και σε βασικά καταναλωτικά αγαθά συνθέτουν δυστυχώς ένα εκρηκτικό μείγμα ακρίβειας τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για τα νοικοκυριά», τονίζει το προεδρείο του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ), με έκτακτο ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε στις 12 Νοεμβρίου, απευθυνόμενο στα μέλη της – συνδέσμους υδραυλικών όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Εν μέσω έξαρσης του τέταρτου  κύματος  της πανδημίας  και σε συνδυασμό  με τις συνεχείς αυξήσεις σε ενέργεια και καταναλωτικά αγαθά,  είναι σαφές  ότι οι συνέπειες θα είναι  εξαιρετικά δυσοίωνες και “επώδυνες” για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

Η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε δραστικές παρεμβάσεις, έτσι ώστε να αναχαιτιστούν οι προαναφερθείσες ανατιμήσεις, αλλά και να στηριχθούν άμεσα και  ουσιαστικά οι μικρές επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, προκειμένου να επιβιώσουν.

Το Δ.Σ. της Ο.Β.Υ.Ε., με υψηλό  αίσθημα ευθύνης για τις μικρές επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους, αλλά και για την κοινωνία, καλεί με το παρόν ενημερωτικό δελτίο τα μέλη της – συνδέσμους  υδραυλικών όλης της χώρας, να στρατευθούν στο πλευρό των τοπικών ομοσπονδιών των Ε.Β.Ε. μελών της ΓΣΕΒΕΕ και να βρίσκονται σε επαγρύπνηση προκειμένου να συμμετέχουν ενεργά  σε συλλογικές δράσεις  για την αναχαίτιση του συνεχούς κύματος ακρίβειας που πλήττει τη χώρα καθημερινά και σε όλα τα επίπεδα».

 

 

 

Ελέγξτε επίσης

ΟΒΥΕ: «Στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία, δίπλα στους καταναλωτές, για ποιοτικές και μη ενεργοβόρες εγκαταστάσεις»

Νέα παρέμβαση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ) προκαλεί η συνεχιζόμενη ενεργειακή κρίση. Στο σχετικό …

Τα Περιοδικά μας
Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.