Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.: Η εμπιστοσύνη των πελατών κινητήρια δύναμη για νέες επενδύσεις και εισαγωγές καινοτόμων προϊόντων*

Η «Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.» συνεχίζει την ανοδική πορεία της στο χώρο της ύδρευσης, της θέρμανσης, του κλιματισμού και των επαγγελματικών εργαλείων, με την παρουσία της στην ελληνική αγορά να ξεκινάει τη δεκαετία του ’70.

Το 1967 ο Νικόλαος Σταθερός ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στον εμπορικό κλάδο των υδραυλικών ειδών, της θέρμανσης, του κλιματισμού, των ειδών υγιεινής και των πλακιδίων. Το 2003 ιδρύεται η εταιρεία «Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.» στις Αχαρνές, η οποία εννέα χρόνια αργότερα, το 2012, μετεγκαθίσταται σε νέο χώρο 980 τετραγωνικών, σε κεντρικό οδικό άξονα της ίδιας περιοχής, όπου δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα.

Πλέον η «Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.» διαθέτει στην ελληνική αγορά μεγάλη ποικιλία υδραυλικών ειδών, έχοντας επιλέξει να συνεργάζεται με κορυφαία εργοστάσια κατασκευής επώνυμων προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, οι εξειδικευμένοι μηχανολόγοι, το άμεσο και αξιόπιστο service και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ευρωπαϊκών οίκων, την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς.

Σύμφωνα με την ίδια, πρωταρχικός στόχος της είναι η άμεση εξυπηρέτηση κάθε συνεργάτη της ανά την Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, ποικιλία επιλογών και κορυφαία ποιότητα προϊόντων. Πολύ σημαντική για την εταιρεία είναι η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της και η διαρκής εξέλιξη των υπηρεσιών της για την  κάλυψη των  αναγκών της αγοράς.

Η προτίμηση και η εμπιστοσύνη των πελατών της αποτελούν την κινητήρια δύναμη που ωθεί τη «Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.» σε νέες επενδύσεις, καθώς και στη σχεδίαση και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αναπτύξει εμπορική συνεργασία με ευρωπαϊκά εργοστάσια, αντιπροσωπεύοντας τα προϊόντα τους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επαγγελματικά εργαλεία

Η «Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.» έχει μια πληρέστατη γκάμα εργαλείων των καταξιωμένων οίκων VIRAX και KNIPEX, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες των επαγγελματιών υδραυλικών για ποιοτικότερα εργαλεία. Από το 2020 στο δυναμικό της εταιρείας εντάχθηκε και η RIDGID,  προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε απαιτητικό τεχνίτη. Η «Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.» είναι επίσης αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας και Κύπρου, των γερμανικών εξειδικευμένων εργαλείων SinkFix που προορίζονται για υδραυλικούς και συντηρητές. Πρόκειται για μια σειρά από κωδικούς εργαλείων που ήρθαν να καλύψουν «πατέντες» των υδραυλικών και να κάνουν την καθημερινή τους εργασία πιο εύκολη και αποδοτική. Όπως τονίζει η εταιρεία, είναι πολύ σημαντικό για τον τεχνικό να έχει το κατάλληλο εργαλείο για τη δουλειά του –γιατί «τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα».

Μπαταρίες Fiore

Τα τελευταία 17 χρόνια η «Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.» εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά τις ιταλικές μπαταρίες του εργοστασίου Fiore, γνωστές για την αξιοπιστία τους και την αντοχή τους στο χρόνο. Η εγγύηση 25 ετών επισφραγίζει την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων του ιταλικού εργοστασίου.  Η  «Ν.Ι.Α. ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο.Ε.»  έχει περίπου 300 ενεργούς κωδικούς  μπαταριών και ανταλλακτικών άμεσα διαθέσιμους, καλύπτοντας ταχύτατα τις παραγγελίες των συνεργατών της.

Κεντρικό σύστημα σκούπας Robert Thomas

Ο γερμανικός οίκος Robert Thomas ειδικεύεται στα συστήματα κεντρικού καθαρισμού για κατοικίες, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους, περίπου από το 1900. Η «Ν.Ι.Α. ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο.Ε.» ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας είναι υπεύθυνη για τη διάθεση του έξυπνου ασύρματου συστήματος κεντρικού καθαρισμού THOMAS CentraClean, των ανταλλακτικών και του service. Το σύστημα αυτό αντικαθιστά και συμπληρώνει πλήρως το καταργημένο σύστημα REHAU VACUCLEAN.

Εξαρτήματα Steady-Fix

Η «N.I.A. Σταθερός Ο.Ε.» σε συνεργασία με την εταιρεία Brass Form παράγει τον καινοτόμο σφαιρικό διακόπτη του συστήματος στήριξης, σύνδεσης και επιθεώρησης δοχείων διαστολής Steady-Fix. Η ανάγκη ύπαρξης ενός ειδικού εξαρτήματος, που να εξυπηρετεί την ασφαλή σύνδεση των δοχείων διαστολής, δίνοντας ταυτόχρονα στον τεχνίτη τη δυνατότητα να τα ελέγχει, να τα συντηρεί και να τα αντικαθιστά εύκολα και γρήγορα, ώθησε την εταιρεία στο σχεδιασμό των εξαρτημάτων Steady-Fix. Η σειρά ολοκληρώνεται με την επιτοίχια κονσόλα στερέωσης δοχείου σε 3/4″ και 1″, η οποία προσφέρει δυνατότητα τοποθέτησης δοχείων έως και 50 lit (60Kg MAX). Το νέο εξάρτημα Steady-Fix συνδυάζει την ασφαλή σύνδεση των δοχείων διαστολής, παρέχοντας τη δυνατότητα άμεσου ελέγχου από τον τεχνικό, ευκολία στη συντήρηση, αλλά και ταχύτατη  αλλαγή των δοχείων διαστολής σε πολύ μικρό χρόνο, χωρίς να χρειάζεται εκκένωση της εγκατάστασης. Το εξάρτημα φέρει τετράγωνη λαβή ασφαλείας 22mm, για την αποφυγή απομόνωσης των δοχείων από μη εξουσιοδοτημένο άτομο, καθώς και σφαιρικό κρουνό εκκένωσης και υποδοχή μανομέτρου.

WILO

Η «Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.» ανήκει στην ομάδα των κέντρων Service Wilo από το 2005, με αποτελεσματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής. Το άρτια εξοπλισμένο τμήμα service αντλιών και κυκλοφορητών, η συνεχής εκπαίδευση των τεχνικών και η επάρκεια των ανταλλακτικών, συμβάλλουν στην άμεση επισκευή των βλαβών. Η εταιρεία διατηρεί αποθήκη με πληθώρα ετοιμοπαράδοτων προϊόντων WILO εξυπηρετώντας άμεσα τη ζήτηση των πελατών της.

 Εμπορικές συνεργασίες

Η «Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.» είναι εξουσιοδοτημένος εμπορικός αντιπρόσωπος της BAXI GAS CENTER, καθώς και επίσημος εμπορικός συνεργάτης  του Φυσικού Αερίου Αττικής. Πολύ σημαντική είναι επίσης η συνεργασία της με τη REHAU, διαθέτοντας το σύστημα ύδρευσης RAUTITAN, το σύστημα αποχέτευσης RAUPIANO, τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης RAUTHERM και SPEED, καθώς και το σύστημα προστασίας από διαρροές  RE-GUARD. Όπως σημειώνει η ίδια η εταιρεία, επιμένοντας ελληνικά συνεργάζεται επίσης με τα κορυφαία εργοστάσια παραγωγής ορειχάλκινων προϊόντων Brass Form και CherBros, τα οποία  παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις κρουνοποιίας και εξαρτημάτων, οι οποίες ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

*Εταιρική παρουσίαση στο τεύχος Φεβρουαρίου 2022

Ελέγξτε επίσης

Τεχνολογία υπερήχων: Τέλος στον κίνδυνο ζημιών στο σπίτι από διαρροές νερού

Το σύστημα ελέγχου της κεντρικής παροχής ύδρευσης με υπερήχους αποτελεί μία νέα, καινοτομική και «έξυπνη» …

Τα Περιοδικά μας