ΣΕΥΘ: Ενημέρωση για το Νέο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης Καλής Εκτέλεσης Εργασιών Υ.Δ.Κ.Ε..

Με εντυπωσιακή συμμετοχή των μελών του συνδέσμου πραγματοποιήθηκε η σημερινή τηλεδιάσκεψη από το Συνδέσμο Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΕΥΘ) που έγινε στα πλαίσια της ενημέρωσης των επαγγελματιών του κλάδου για το νέο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης Καλής Εκτέλεσης Εργασιών Υ.Δ.Κ.Ε.
Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα που έστειλε το ΔΣ του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΕΥΘ) προς τα μέλη του ΣΕΥΘ.

“Αγαπητοί Συνάδελφοι και Καταναλωτές.

Οι εξελίξεις στον Κλάδο μας τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, και μαζί με τις εξελίξεις τρέχουν και οι συνάδελφοι μας. Η εναρμόνιση με την τρέχουσα νομοθεσία και τις παροχές που προκύπτουν από αυτήν. Είναι όλα όσα προσφέρει ο Αδειούχος Επαγγελματίας Θερμοϋδραυλικός κατά το πέρας τις εργασίας, όπου μαζί με τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά παραδίδει στις αρμόδιες υπηρεσίες και στον καταναλωτή σφραγισμένη και υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση Καλής Εκτέλεσης Εργασίας Αδειούχου Αρχιτεχνίτη ή Εργοδηγού Υδραυλικού, παρέχοντας έτσι 10 ετή εγγύηση για τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν καθώς και Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης.
Η συνεχής και απρόσκοπτη ενημέρωση των συναδέλφων μας, είναι ένα από τα εργαλεία τα οποία έχουν στα χέρια τους, και το οποίο το χρησιμοποιούν αρκετά μεγάλη πλειοψηφία των μελών μας, για να είναι συνεχώς ενημερωμένη και άρτια καταρτισμένη στις συνεχής εξελίξεις του επαγγέλματος μας.
Όπως φάνηκε και από τη σημερινή εντυπωσιακή συμμετοχή των συναδέλφων μας, στην τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωσης τους για το νέο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης Καλής Εκτέλεσης Εργασιών Υ.Δ.Κ.Ε., τους ευχαριστούμε όλους προσωπικά, για τον προσωπικό τους χρόνο που αφιερώνουν οπότε τους το ζητάμε.
Ενημερωμένοι άνθρωποι σημαίνει υπεύθυνοι πολίτες!!!
Ενημερωμένοι επαγγελματίες σημαίνει υπεύθυνοι επαγγελματίες!!!”

Ελέγξτε επίσης

Επέτειος 60 χρόνων ΟΒΥΕ: Η ιστορία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή…. Συγκίνηση, υπερηφάνεια και ενότητα, τα διαχρονικά μηνύματα

“60 χρόνια ΟΒΥΕ, 60 χρόνια αγώνες, για να’ χουν οι υδραυλικοί, δουλειά μες στους αιώνες!” Τη …

Τα Περιοδικά μας