Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

ΑρχικήΘέρμανσηTMP Supplies: Πολυετής εμπειρία στις εισαγωγές ποιοτικών εμπορικών προϊόντων*

TMP Supplies: Πολυετής εμπειρία στις εισαγωγές ποιοτικών εμπορικών προϊόντων*

Η TMP Supplies A.E. είναι μία αμιγώς ελληνική εμπορική εταιρεία, με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στην εγχώρια αγορά πληροφορικής και με 8 χρόνια παρουσίας στον ηλεκτρονικό και στον ηλεκτρολογικό τομέα.

Σε όλο το διάστημα της παρουσίας της στην ελληνική και στην ξένη αγορά, η TMP Supplies A.E. έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως μία από τις ισχυρότερες εταιρείες στον τομέα της, διαθέτοντας πληρέστατη προϊοντική γκάμα ειδών πληροφορικής, καθώς και ειδών ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Ταυτόχρονα η επιχείρηση παρέχει τεχνική υποστήριξη και service για κάθε προϊόν που διαθέτει.

Υπηρεσίες Β2Β και TMP Electronics

Από το 2003 η TMP Supplies διατηρεί για τους πελάτες της τον διαδικτυακό τόπο www.tmp.gr, όπου παρατίθεται η πλήρης γκάμα των προϊόντων που διαθέτει μαζί με τεχνικές λεπτομέρειες και χρήσιμες επεξηγήσεις.

Το 2008, στηριζόμενη στη βαθιά εμπειρία της στο χώρο της χονδρικής διανομής προϊόντων, καθώς και στις πολλαπλές συνεργασίες και στις γνωριμίες της με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να ιδρύσει ένα νέο τμήμα, το TMP Electronics.

Το συγκεκριμένο τμήμα απευθύνεται στους επαγγελματίες εμπόρους ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, και με δυναμικές εισαγωγές παρουσιάζει διαρκώς μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων στο χώρο αυτό.

Διαθέτοντας συσσωρευμένη και πολυετή εμπειρία στις εισαγωγές, η εταιρεία μπορεί να διασφαλίσει στους συνεργάτες της την παροχή ποιοτικών εμπορικών προϊόντων. Η ίδια τονίζει ότι η μακρόχρονη παρουσία της στην αγορά και η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία της εγγυώνται σε κάθε συνεργάτη της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Η λειτουργία της TMP Supplies βασίζεται στην προσωπική αντιμετώπιση των αναγκών του κάθε συνεργάτη της με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και, πάνω απ’ όλα, εστιάζοντας στην ανθρώπινη και φιλική επικοινωνία. Κι αυτό γιατί η TMP Supplies φιλοδοξεί να γίνει βασικός και ουσιώδης συνεργάτης για κάθε πελάτη της και να του προσφέρει τον καλύτερο εαυτό της στον κοινό αγώνα για υγιή εμπορική ανάπτυξη και μέγιστη κερδοφορία.

Συστήματα UPS

Τα UPS για συστήματα θέρμανσης που προτείνει η εταιρεία έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Εξασφαλίζουν τη λειτουργία του κυκλοφορητή ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
  • Διαθέτουν αυτόματο ρυθμιστή τάσης (Automatic Voltage Regulator [AVR]).
  • Έχουν έξοδο ρεύματος φόρτισης σε 3 επιλεγόμενα επίπεδα, τα οποία επιτρέπουν να συνδεθεί μπαταρία 100 – 200 AH.
  • Προσφέρουν προστασία από υπερφόρτωση, υπερθέρμανση και υπερβολική φόρτιση / αποφόρτιση της μπαταρίας, καθώς και προστασία από βραχυκύκλωμα.

*Εταιρική παρουσίαση στο τεύχος Δεκεμβρίου 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ