Energy Water: «Η πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό είναι δικαίωμα όλων!»*

Με όραμά της την προστασία της ανθρώπινης υγείας, η Energy Water δραστηριοποιείται από το 2011 στην προώθηση συστημάτων φίλτρανσης του πόσιμου νερού στην ελληνική και στη διεθνή αγορά, για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Με διαρκή στόχο της την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής με την παροχή εγγυημένων και αξιόπιστων λύσεων για καθαρό και υγιεινό νερό βρύσης, η Energy Water είναι σήμερα μια δυναμική και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία. Όπως τονίζει η ίδια η εταιρεία, αποτελεί βασικό πυλώνα του εν λόγω κλάδου στην Ελλάδα, κατασκευάζοντας, συναρμολογώντας, εισάγοντας και διαθέτοντας στην αγορά επιλεγμένα και ποιοτικά προϊόντα.

Οι εγκαταστάσεις της Energy Water βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτει επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους 1.000 τ.μ. στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, η ανοδική πορεία της είχε και έχει μία βασική κινητήρια δύναμη: ανθρώπους με κοινή φιλοσοφία, οι οποίοι αγαπούν το αντικείμενο και θέλουν να μοιραστούν τα οφέλη της εξέλιξης· ανθρώπους που έχουν όραμα και επαγγελματικό ήθος, που σέβονται τον πελάτη και που αντιλαμβάνονται την αγορά και τους στόχους της.

«Αυτή η δυνατή ομάδα είναι η βάση της δικής μας εξέλιξης» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η διοίκηση, και τονίζει: «Τα εξειδικευμένα και ειδικά καταρτισμένα στελέχη μας, με όπλο την τεχνογνωσία, την καινοτομία, τον επαγγελματισμό και τη διαρκή βελτίωση, δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους, για να προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση και συνεχή ενημέρωση».

 Ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία

Η άριστη γνώση του αντικειμένου και οι διεθνείς πιστοποιήσεις, σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, αποτελούν το «κλειδί» για την επιτυχία της εταιρείας, η οποία τονίζει ότι εστιάζει πάντα στις ανάγκες του κοινού, προσφέροντας αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις και εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της Energy Water εγγυώνται την αποτελεσματικότητα κάθε εγκατάστασης που πραγματοποιούν, ενώ συγχρόνως διατηρούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.

Πιστοποιήσεις και τομείς δραστηριότητας

Επιδιώκοντας την ολική ποιότητα σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της, η Energy Water διαθέτει όλες τις αναγκαίες πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Ειδικότερα, η εταιρεία έχει αναπτύξει και εφαρμόζει τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2015 (από την TUV Austria) και περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001: 2015 (επίσης από την TUV Austria), ενώ η ίδια είναι πιστοποιημένη από τον ΝSF, το μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό ανάπτυξης προτύπων και πιστοποιητικών για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας (αναφορικά με την τροφή, το νερό, τα καταναλωτικά προϊόντα και το περιβάλλον).

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς:

  1. Οικιακή φίλτρανση: Κύριος τομέας δραστηριότητας της Energy Water είναι η κατασκευή, η εμπορία και η διάθεση επιλεγμένων προϊόντων που διασφαλίζουν την ποιότητα και την καθαρότητα του πόσιμου νερού στο σπίτι. Όλα τα προϊόντα της διαθέτουν διακεκριμένες διεθνείς πιστοποιήσεις και δίνουν λύσεις σε όλες τις οικιακές παροχές νερού. Σύμφωνα με την εταιρεία, η σωστή μελέτη και η σχεδίαση, καθώς και τα επιλεγμένα υλικά κατασκευής, εξασφαλίζουν σωστή λειτουργία, αντοχή αλλά και εξαιρετική ποιότητα στο νερό. Η Energy Water στηρίζει όλη την γκάμα των προϊόντων της με συνεχή ενημέρωση των πελατών της, με υψηλού επιπέδου service, καθώς και με σταθερές και αποδοτικές συνεργασίες.
  2. Επαγγελματικός τομέας: Κάθε είδος επιχείρησης που χρειάζεται φιλτραρισμένο νερό, όπως είναι καφετέριες, εστιατόρια, αρτοποιεία, μικροβιολογικά εργαστήρια, κλινικές, ξενοδοχεία, εργαστήρια παραγωγής τροφίμων κ.ά., μπορεί να έχει την επιθυμητή ποιότητα νερού για τις δικές της ανάγκες. Η Energy Water διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται σε επαγγελματίες και καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις τους, ενώ προσφέρει εντελώς δωρεάν επίσκεψη τεχνικού της εταιρείας για τη μελέτη και την κοστολόγηση της εγκατάστασης, όπως και για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος φίλτρανσης του νερού.
  3. Τομέας υγείας: Η Energy Water εξειδικεύεται στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων επεξεργασίας νερού σε μονάδες τεχνητού νεφρού, ενώ έχει ήδη πραγματοποιήσει σχετικά πρότζεκτ σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, αναλαμβάνει απολυμάνσεις και αποστειρώσεις δικτύων, όπως και την παραγωγή «υπερκαθαρού» νερού για όλους τους εργαστηριακούς αναλυτές σε βιοχημικά, ανοσολογικά και μικροβιολογικά εργαστήρια, δημόσια και ιδιωτικά.

 Proteas Filter: Από τα πρώτα made in Greece φίλτρα

Η πλήρης σειρά φίλτρων νερού Proteas Filter είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, η σύγχρονη λύση για καθαρό και διαυγές πόσιμο νερό, απαλλαγμένο από χλώριο, μικρόβια, βαρέα μέταλλα ή φυτοφάρμακα. Τα πρωτοποριακά φίλτρα Proteas Filter κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητά τους, ενώ έχουν λάβει διεθνείς πιστοποιήσεις.

Το αρχαίο όνομα «Πρωτέας» προέρχεται από τον όρο «πρώτος». Ο μύθος αναφέρει ότι ο Πρωτέας ήταν μια πρώτη μορφή ύλης που διαδοχικά μεταμορφώθηκε και δημιούργησε όλες τις άλλες μορφές που αποτελούν τον κόσμο. Η Energy Water επισημαίνει: «Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε κι εμείς την αφορμή που θα εμπνεύσει τον κόσμο, όχι απλώς για να στραφεί σε μια χρήσιμη λύση για το νερό που απολαμβάνει, αλλά και για έναν υγιέστερο και πιο ευσυνείδητο τρόπο ζωής».

«Στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης και της βελτίωσης των υπηρεσιών και των προϊόντων της, τονίζει η εταιρεία, η δημιουργία των ελληνικών φίλτρων νερού της Energy Water με το σήμα Proteas Filter αποτέλεσε μια δυναμική πρόταση που άλλαξε τα δεδομένα της εγχώριας αγοράς.

»Τα πρώτα αμιγώς ελληνικά φίλτρα νερού πολυπροπυλενίου και νήματος Proteas Filter κατασκευάζονται στη Θεσσαλονίκη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και αποτελούν την ιδανική λύση για την αφαίρεση ιζημάτων (όπως είναι χώμα, λάσπη και σκουριά) και αιωρούμενων στερεών, σε κάθε νοικοκυριό ή επαγγελματικό χώρο».

*(Εταιρική παρουσίαση στο τεύχος Ιουνίου 2022)

Ελέγξτε επίσης

Pebro – Αφοί Πετρόγιαννη Ο.Ε.*: Πενήντα χρόνια εξέλιξης στα συστήματα αποθήκευσης

Με σκοπό να είναι η πρώτη επιλογή των πελατών της, με λύσεις και υπηρεσίες ξεχωριστές …

Τα Περιοδικά μας