Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΎδρευσηΓΕΝΕΜ: Κινητήριος μοχλός ανάπτυξης η εμπιστοσύνη της αγοράς*

ΓΕΝΕΜ: Κινητήριος μοχλός ανάπτυξης η εμπιστοσύνη της αγοράς*

Με βασικές αρχές την εξειδίκευση, την υψηλή ποιότητα και το σεβασμό προς κάθε πελάτη και συνεργάτη της, η ΓΕΝΕΜ διανύει με επιτυχία την πέμπτη δεκαετία από την ίδρυσή της.

Ταυτισμένη με το αντικείμενο των ταχυθερμαντήρων νερού και των εξαρτημάτων θέρμανσης και ύδρευσης, η ΓΕΝΕΜ τονίζει ότι, από την ίδρυσή της, το 1975, θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της, καθώς έχει διαδώσει στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του άμεσου και οικονομικού ζεστού νερού παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα οφέλη των ταχυθερμαντήρων, όπως είναι το  χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, η εξοικονόμηση νερού και χώρου καθώς και η ευελιξία στις αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Η εταιρεία προσφέρει ποιοτικές συσκευές για μεγάλες απαιτήσεις, για μεγάλα ή για μικρά project και για δημόσιους ή για ιδιωτικούς χώρους, όπως είναι μονοκατοικίες, βίλες, μικρές κατοικίες, διαμερίσματα και εξοχικά. Συνεργαζόμενη με 25 οίκους του εξωτερικού, διαθέτει στην ελληνική αγορά διεθνώς καταξιωμένα προϊόντα, όπως:

-Ταχυθερμαντήρες Clage, Triton, Kospel,  Wijas και Cronus o’ring

-Θερμοπομπούς Beha και Thermoval

-Υπέρυθρη θέρμανση (εσωτερικών και εξωτερικών χώρων) Trotec

-Επαγγελματικά αερόθερμα (από 2 έως και 15 kw) Τrotec

-Αφυγραντήρες, φορητά κλιματιστικά και ανεμιστήρες Trotec

-Θερμικά καλώδια και θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες Τhermoval

-Ηλεκτρικούς λέβητες  Termostroj και KOSPEL

-Φίλτρα νερού Cronus o’ring, Polar, Ustm, Ceasa/Corsa

-Θερμοϋδραυλικά  (θερμομεικτικές, μειωτές κλπ.)  Barberi, Farg και Bianchi

-Ταχυθερμαντήρες / βρύσες Cronus o’ ring

– Ταχυθερμαντήρες Powerstream της αγγλικής Redring μέσω της συνεργασίας με την εισαγωγική Nove Scorpio για τη διανομή των μονοφασικών κεντρικών μέσω του δικτύου της.

Άρτια τεχνική υποστήριξη

Το έμπειρο και πλήρες τμήμα τεχνικής υποστήριξης της ΓΕΝΕΜ, το οποίο αναλαμβάνει υπεύθυνα τις τοποθετήσεις και τις επισκευές των συσκευών της, είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της, σύμφωνα με την εταιρεία. Αφενός η στελέχωσή του από εξειδικευμένους τεχνικούς που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της και, αφετέρου, το πλήρες stock ανταλλακτικών, ακόμη και για προϊόντα 40ετίας, καθιστούν το τμήμα τεχνικής υποστήριξης ιδανικό για την άμεση ανταπόκριση στην επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος.

Παράλληλα λειτουργεί ειδική τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης (μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας), με εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο απαντά σε τεχνικά ερωτήματα, δίνει πρόσθετες τεχνικές οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση, τη ρύθμιση ή την επισκευή των προϊόντων, όπου αυτό απαιτείται, και διατυπώνει υπεύθυνες προτάσεις επίλυσης των θεμάτων.

Υψηλή ανταγωνιστικότητα

Η πορεία της εταιρείας προς την πέμπτη δεκαετία δεν είναι τυχαία και, όπως τονίζεται από την ίδια, η εμπιστοσύνη της αγοράς είναι ο κινητήριος μοχλός της. Τα  στοιχεία που καθιστούν τη ΓΕΝΕΜ ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με την ίδια είναι:

  1. Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, τον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη ως τελικό χρήστη, καθώς και η αναγνώριση των αναγκών τους, η οποία είναι μέρος της φιλοσοφίας της.
  2. Η εξειδίκευση του προσωπικού της, η οποία οδηγεί στην άμεση και πλήρη κατανόηση των αναγκών του πελάτη.
  3. Η διατήρηση, πάντα, επαρκούς αποθέματος για την πλήρη κάλυψη της ζήτησης και κατά συνέπεια η εξασφάλιση της διαθεσιμότητας προς όλους τους συνεργάτες της  σε όλη τη χώρα.
  4. Η ταχύτατη παράδοση (συνήθως εντός 24 ωρών) των παραγγελιών με αυτοκίνητα της εταιρείας, στην έδρα ή στην αποθήκη των συνεργατών της ή στα μεταφορικά πρακτορεία για παραγγελίες εκτός Αττικής.
  5. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων της, με υψηλές προδιαγραφές και σε ανταγωνιστική τιμή, στοιχεία αδιαπραγμάτευτα για τη ΓΕΝΕΜ, τα οποία συντελούν στην εξασφάλιση της απροβλημάτιστης πώλησης και συνεργασίας για την ίδια, για τους συνεργάτες της και για τον τελικό χρήστη.
  6. Η κάθετη και κατά γράμμα εφαρμογή της τιμολογιακής πολιτικής της, ώστε οι συνεργάτες της ανά την Ελλάδα να μπορούν να πουλούν ανταγωνιστικά τα προϊόντα της, χωρίς η ίδια να τους ανταγωνίζεται.

Η διοίκηση της ΓΕΝΕΜ υπογραμμίζει ότι η εταιρεία είναι μακράν η κορυφαία στην ελληνική αγορά όσον αφορά τους ηλεκτρικούς ταχυθερμαντήρες, γεγονός για το οποίο αισθάνεται πολύ υπερήφανη. Τονίζει, μάλιστα, ότι οι σημαντικότεροι λόγοι που την καθιστούν ηγέτιδα στους ταχυθερμαντήρες είναι οι εξής:

–   Η πραγματικά τεράστια γκάμα που της δίνουν τα έξι εργοστάσια που διαθέτει, η οποία την καθιστά ικανή να προσφέρει οποιονδήποτε τύπο ηλεκτρικού ταχυθερμαντήρα ζητηθεί και για οποιαδήποτε εφαρμογή, οικιακή ή επαγγελματική, με μοντέλα τόσο μονοφασικά όσο και τριφασικά, για  χρήση κεντρική ή μεμονωμένη, για  ντους, νιπτήρα και κουζίνα. Η υψηλή ποιότητα της κατασκευής των ταχυθερμαντήρων που αντιπροσωπεύει η εταιρεία  συνοδεύεται από ανάλογες πιστοποιήσεις  τόσο των ίδιων των προϊόντων όσο και των εργοστασίων κατασκευής, κι έτσι αφήνει ικανοποιημένους τους χιλιάδες πελάτες της.

–   Ο υψηλός όγκος πωλήσεων (με χιλιάδες τεμάχια επί δεκαετίες), ο οποίος την καθιστά το δυνατότερο παίκτη στην αγορά.

–  Η επάρκεια προϊόντων με άμεση διαθεσιμότητα για περισσότερα από 200 διαφορετικά μοντέλα ταχυθερμαντήρων.

–   Το άριστο και πλήρως εξοπλισμένο after sales service της.

–  Το show room της ΓΕΝΕΜ όπου βρίσκονται σε λειτουργία 20 ταχυθερμαντήρες με αντιπροσωπευτικά μοντέλα από την γκάμα της, ώστε να είναι δυνατή η σύγκριση και η ορθή επιλογή από τους πελάτες.

Clage, η «ναυαρχίδα» της ΓΕΝΕΜ

Οι ταχυθερμαντήρες ενεργειακής κλάσης Α, σε σχέση με την κλάση D του κλασικού θερμοσίφωνα προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας από 60-87% και δίνουν λύσεις για ζεστό νερό αμέσως, σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές με υψηλές απαιτήσεις. Οι γερμανικοί ταχυθερμαντήρες Clage θεωρούνται η «ναυαρχίδα» της ΓΕΝΕΜ, καθώς μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σε οικονομικό ζεστό νερό χρήσης αυτόνομα ή σε συνεργασία με άλλα συστήματα, εφόσον υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης και εν σειρά με ηλιακό ή boiler,  με τα ειδικά ηλεκτρονικά μοντέλα του γερμανικού εργοστασίου.

Η φιλοσοφία της εταιρείας

Η φιλοσοφία της ΓΕΝΕΜ, όπως διατυπώνεται από την ίδια, συνίσταται στην πίστη της σε μια προσπάθεια για συνεχή βελτίωση δίχως τέλος, από τα ανώτερα στελέχη μέχρι το απλό προσωπικό της εταιρείας, για την ούτως ή άλλως υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, με σκοπό την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της και την κάλυψη όλων των απαιτήσεων της ελληνικής αγοράς.

Μέρος της φιλοσοφίας της αποτελεί επίσης ο σεβασμός του ανθρώπου σε ατομικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ίδια τονίζει χαρακτηριστικά: «Σε μια αγορά χορτάτη από λόγια, οι πράξεις όλων μας σε ατομικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι οι σημαντικότερες και αυτές που τελικά αποτυπώνονται και μένουν».

*Εταιρική παρουσίαση στο τεύχος Φεβρουαρίου 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ