Πλεύσις Μονωτική: Λύσεις θερμομόνωσης, πυρασφάλειας και ακουστικής

Σε μια εποχή που γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί οι κανονισμοί, που έρχονται στο προσκήνιο τα περιβαλλοντικά ζητήματα
και που υιοθετούνται σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής, τα στελέχη της εταιρείας «Πλεύσις Μονωτική» παρακολουθούν συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και ενημερώνονται για την εξέλιξη της τεχνολογίας, ώστε να εξυπηρετούν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σε καινούρια υλικά και τρόπους εφαρμογής.

Η εταιρεία «Πλεύσις Μονωτική» έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και προμήθεια μονωτικών, βιομηχανικών, δομικών και πυρίμαχων υλικών, κατέχοντας ηγετική θέση στους τομείς της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και των εφαρμογών δικτύων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Αυτοί οι επιχειρηματικοί τομείς έχουν ειδικούς παράγοντες ανάπτυξης και καθένας τους απαιτεί εξειδικευμένη υποδομή, δεξιότητες και τεχνογνωσία. Αυτές οι απαιτήσεις επέτρεψαν στην «Πλεύσις Μονωτική» να διαφοροποιηθεί προσφέροντας ποιοτική εξυπηρέτηση, μεγάλη γκάμα προϊόντων και τεχνικές συμβουλές από ειδικούς. Η ανάπτυξη σε αυτούς τους τομείς της
αγοράς είναι ο στρατηγικός στόχος της εταιρείας, και για το λόγο αυτό φροντίζει για τη συνεχή ενημέρωση και επαφή
με τους πελάτες, διατηρώντας μόνιμη παρακαταθήκη προϊόντων και έχοντας υποστήριξη από τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η «Πλεύσις Μονωτική» βρίσκεται σε ιδιόκτητα γραφεία, τα οποία βρίσκονται μαζί με την κύρια αποθήκη στον Πειραιά, σε μια πλήρως εξοπλισμένη έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων, απ’ όπου εξασφαλίζει σύντομους χρόνους παράδοσης, μέγιστη ευελιξία στο χειρισμό των παραγγελιών και συνεχή ποιοτικό έλεγχο.

Προϊόντα

Τα προϊόντα της εταιρείας επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα, την αποδοτικότητα και την καινοτομία, και βρίσκουν εφαρμογή σε εύρος θερμοκρασίας από -200ο C έως + 1.260ο C.
Συγκεκριμένα, η «Πλεύσις Μονωτική» είναι αποκλειστικός εκπρόσωπος και διανομέας του οίκου Paroc, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς πετροβάμβακα στην Ευρώπη και μέρος του ομίλου Owens Corning, παγκόσμιου ηγέτη
παραγωγής μονωτικών υλικών. Όπως επισημαίνει η εταιρεία, τα προϊόντα Paroc διακρίνονται διεθνώς τόσο για την υψηλή τους ποιότητα όσο και για το εύρος των εφαρμογών τους στους τομείς της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και των κατασκευών, όπου απαιτείται μόνωση υψηλής απόδοσης. Επίσης, η «Πλεύσις Μονωτική» εκπροσωπεί την «L’Isolante K-Flex» και διανέμει τα προϊόντα του συγκεκριμένου ιταλικού οίκου, που αποτελεί έναν από τους ηγέτες στην αγορά θερμομονωτικών και ηχομονωτικών ελαστομερών παγκοσμίως. Τα προϊόντα KFlex χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία και βρίσκουν εφαρμογή στους τομείς της βιομηχανίας, των κατασκευών, των εγκαταστάσεων θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (heating, ventilation and air conditioning [HVAC]), της ναυτιλίας, των ηλιακών, της ηχομόνωσης και της πυρασφάλειας.
Τέλος, η «Πλεύσις Μονωτική» είναι εκπρόσωπος και διανομέας του οίκου Klevers, ο οποίος αποτελεί –σύμφωνα με την εταιρεία– έναν από τους ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς και το μεγαλύτερο παραγωγό υαλοϋφασμάτων στη Γερμανία. Τα τεχνικά υαλοΰφάσματα Klevers χρησιμοποιούνται σε περιβάλλον υψηλής θερμοκρασίας έως 1.200ο C.
Προσέγγιση έργων

Η «Πλεύσις Μονωτική» προσεγγίζει κάθε έργο από την αρχή, εξασφαλίζοντας ότι θα χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα
που απαιτούνται από τους κανονισμούς. Καθώς οι νέες νομοθεσίες στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν όλο και
υψηλότερες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας, η εταιρεία «Πλεύσις Μονωτική», σε συνεργασία
με τους οίκους που εκπροσωπεί, προσφέρει συνεχή ενημέρωση, τεχνική υποστήριξη και ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις εφαρμογές που απαιτούν πυρασφάλεια, αποδοτική θερμομόνωση και ακουστική άνεση.

Ενημέρωση
Η «Πλεύσις Μονωτική» σε συνεργασία με κάθε επιχείρηση, έχει τη δυνατότητα να οργανώσει παρουσιάσεις με σκοπό την ενημέρωση των μελετητών, των μηχανικών και των εγκαταστατών σχετικά με τις προδιαγραφές, τη λειτουργικότητα και την πιστοποίηση των προϊόντων της.

Συνεργασίες
Η «Πλεύσις Μονωτική» είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.) που υποστηρίζει τη διαμόρφωση προδιαγραφών και προτύπων πυροπροστασίας ώστε να αποτρέπονται και να μειώνονται οι απώλειες ζωής και περιουσίας από τη φωτιά στις κατασκευές, και συμμετέχει σε διαβουλεύσεις σχετικά με την κατάρτιση νόμων, αποφάσεων και κανονισμών προδιαγραφών πυροπροστασίας και μηχανισμού τήρησής τους.
Επίσης, η «Πλεύσις Μονωτική» είναι μέλος της WIMA (Worldwide Industrial & Marine Association), που έχει σκοπό την καθιέρωση και προώθηση ενός καινοτόμου δικτύου πιστοποιημένων εταιρειών ναυτιλιακών δραστηριοτήτων με δυνατότητες παγκόσμιας εξυπηρέτησης, καλύπτοντας επιτυχώς κάθε κλάδο της ναυτιλίας.

Στόχοι
Όπως δηλώνει η εταιρεία, η αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών της φαίνεται από την εμπιστοσύνη των συνεργατών της. Για το λόγο αυτό, τα στελέχη της εταιρείας δεσμεύονται να συνεχίσουν να ερευνούν και να μελετούν τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και να ενημερώνονται για την εξέλιξη της τεχνολογίας, ώστε να εξυπηρετούν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σε καινούρια υλικά και τρόπους εφαρμογής.

Ελέγξτε επίσης

REHAU ΜΟΝ. ΕΠΕ: Ένας όμιλος με ιστορία άνω των 70 ετών

Στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της Rehau Μον. ΕΠΕ βρίσκουν εφαρμογή στον κατασκευαστικό τομέα αλλά …

Τα Περιοδικά μας