Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

ΑρχικήΕιδήσειςΣύνδεσμος Υδραυλικών Νομού Τρικάλων: Επιδοτούμενο πρόγραμμα για αντικατάσταση λέβητα πετρελαίου από λέβητα...

Σύνδεσμος Υδραυλικών Νομού Τρικάλων: Επιδοτούμενο πρόγραμμα για αντικατάσταση λέβητα πετρελαίου από λέβητα φυσικού αερίου

Ένα νέο πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το οποίο διαχειρίζεται η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), «τρέχει» αυτό το διάστημα και αφορά την αντικατάσταση σε νοικοκυριά του λέβητα πετρελαίου από λέβητα φυσικού αερίου.
Όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Τρικάλων και Περιχώρων κ. Νίκος Βαλομάνδρας, το πρόγραμμα είναι 100% επιδοτούμενο και απευθύνεται σε δικαιούχους του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος (του πρώην κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης [ΚΕΑ]), ενώ παρέχεται επιδότηση της τάξης του 65% για όσους έχουν έως 20.000 ευρώ ατομικό εισόδημα και έως 30.000 ευρώ οικογενειακό.
Βασική προϋπόθεση για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι η ύπαρξη αγωγού φυσικού αερίου στην περιοχή των ενδιαφερόμενων, οι οποίοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση σύνδεσης στο 11150 ή να επισκεφθούν τα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στα Τρίκαλα, επί της οδού Συγγρού.
Όπως τόνισε ο κ. Βαλομάνδρας, για την υλοποίηση του προγράμματος θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται αποκλειστικά σε αδειούχους πιστοποιημένους εγκαταστάτες υδραυλικούς, ενώ τους προτρέπει να καταθέσουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους, ώστε να προλάβουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ